Taste of London 13-17 juni

Upptäck nya rätter på Taste of London festival!

Upptäck nya rätter på Taste of London festival!

Taste of London är ett årligt event, en festival med mycket mat och dryck. Det brukar varje år vara kring 40 olika restauranger och 200 mat-och dryckesproducenter som erbjuder god mat att äta samt läskade drycker av olika slag. Festivalen sker i Regents Park och håller på i fem dagar. Det är en stor blandning på mat, dryck och levande underhållning. Det går här att testa berömda rätter från förstklassiga restauranger, se kändiskockar laga mat, och provsmaka både mat och drycker.

Vad händer på årets festival?

På årets festival sker det massor att göra. Du kan lära dig tillverka egna cocktails, upptäcka nya sätt att laga mat med eld och rök och en massa mer. Bland annat kan du delta i en 4-rätters avsmakningsmeny, av världskända kockar, delta i en masterclass och lära dig att om rosé, eller slappna av på Laurent-Perrier Club House.

Andra programpunkter är att lära sig göra en egen Johnnie Walker Highball, eller en masterclass i att tillverka egna cocktails, eller upptäcka Fiji vatten. Du har också chans att testa champagne, öl och andra drycker på helt nya sätt.

Alla programpunkter är inte klara, utan det dyker hela tiden upp nya saker på Taste of Londons hemsida som du hittar här.

Taste of Londons restauranger

På festivalen deltar en mängd olika restauranger. Bland dessa hittar du till exempel Ikoyi, El Pastor, Duddell’s London, Club Mexicana, Huton, Sorella, Smoke & Salt, Meraki, Salon, Sagardi, Yosma, Bubbledogs, och många fler därtill.

På festivalen kommer även en mängd kända kockar att dyka upp. Bland dessa hittar vi Magnus Nilsson, Nirmal Save, Niklas Ekstedt, Sean Grey, Andy Oliver, Josh Katz, Fei Wang, Francesco Mazzei, samt många fler. Det kommer även att tillkomma fler kockar än vad som står på listan på Taste of Londons hemsida.

Kolla våra nyheter

Det finns en massa mer saker att göra i London så klart. Under våra nyheter kan du hitta en hel del tips på saker att göra och saker att se och det året om! Vi uppdaterar varje vecka med nyheterna, så att du ska kunna få ta del av det som händer och sker i denna stad.

Boka hotell

Om du är intresserad av att besöka denna festival så är det inte fel att boka ett bra boende för alla dagarna. Det finns hotell nära Regents Park, så som Saint Georges Hotel, Linden House Hotel, Regents Park Hotel, samt flera till Det finns även gott om hotell även i övriga London. Du kan därmed bo på vilket hotell du tycker passar bäst. Kanske du vill passa på att upptäcka vad London mer har att erbjuda. Du kan läsa våra nyheter för att se vad det finns för sevärdheter och aktiviteter. Ska du boka hotell, sök runt på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig. Kanske du har specifika krav på vad för boende det ska vara. Då kanske vi kan hjälpa dig att lösa det.

Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img