Teaterföreställningar under 2020 du inte ska missa

Se en föreställning i London under 2020

Se en föreställning i London under 2020

London är kända för sina teaterföreställningar, shower och musikaler. Under nästa år så kommer det en hel del föreställningar av olika slag som du inte bör missa. Här är ett axplock av vad du kan se under nästa år.

Föreställningar, musikaler och shower

Les Misérables

Denna klassiska musikal kommer nu i en ny tappning. Den spelas på Sondheim Theatre, Soho fram till den 4 april 2020.

Uncle Vanya

Denna teaterföreställning spelas på Harold Pinter Theater, Leicester Square mellan den 14 januari och 2 maj 2020. Det är en ny version av den klassiska Chekov-föreställningen.

Endgame

Kanske du direkt tänker på filmen med Avengers, men detta är en föreställning baserad på Samuel Becketts klassiker. Det handlar om fyra personer, fångade i ändlösa början och slut. Denna spelas på Old Vic, Waterloo, mellan 27 januari och 28 mars 2020.

The Prince of Egypt

Detta är en musikal, baserad på filmen med samma namn. Du kan se den på Dominion Theatre, Bloomsbury mellan den 5 februari och 12 september 2020.

The Taming of the Shrew

Detta är en teaterföreställning, av en Shakespeare-klassiker. Den spelas på Shakespeare’s Globe, South Bank mellan den 1 februari och 18 april 2020.

Pretty Woman: The Musical

Som namnet antyder så är detta en musikal, baserad på den kända filmen Pretty Woman med Julia Roberts och Richard Gere. Bakom denna musikal står Bryan Adams och Jim Vallance. Du kan se den på Piccadilly Theatre, Soho mellan den 14 februari 2020 fram till den 2 januari 2021.

The Seagull

Detta teater-drama ger oss en West End debuterande Emilia Clarke, mer känd som Khaleesi, eller Daenerys Targaryen från Game of Thrones. Denna pjäs är en klassisk Chekov. Du kan se den på Playhouse Theatre, Charing Cross mellan 11 mars och 30 maj 2020.

Fler föreställningar, musikaler och shower

Det är en mängd olika föreställningar, musikaler och shower du har chansen att se under 2020. Bland annat har du de vi nämnt ovan, samt att du har även dessa:

 • Daddy
 • The Glow
 • The Glass Menagerie
 • To Kill a Mockingbird
 • A Doll’s House
 • Sunday in the Park with George
 • Hamlet
 • The Book of Dust – La Belle Sauvage
 • Sister Act
 • Life of Pi
 • Hello Dolly
 • Frozen

Vad händer mer i London under 2020?

Vi har ett helt nytt år att se fram emot och det sker en massa olika saker i London. En del sevärdheter och aktiviteter kan du redan nu läsa om bland våra nyheter. Under året som kommer så kan du fortsätta att följa oss, för att få reda på det allra senaste som händer och sker i London.

Boka hotell

Oavsett när under året du vill besöka London så är det inte fel att boka ett bra hotell. Här hos oss finns det gott om olika alternativ att välja på. Du kan satsa på lyxiga hotell med spa, eller välja ett enklare budgetalternativ. Du kan söka runt här på vår sida på olika sätt efter hotell och andra boenden. Är det så att du inte hittar det du söker, eller behöver hjälp med din bokning, så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära University College London

  3 stjärnor
Från 2199 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

  4 stjärnor
Från 2362 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img