The London Coffee Festival

Upptäck kaffe på nytt sätt med kaffefestival i London!

Upptäck kaffe på nytt sätt med kaffefestival i London!

Är det så att du bara älskar kaffe och det i alla dess former? Då ska du inte missa festivalen i London som är den 28-31 mars! Det är då The London Coffee Festival är. Platsen som festivalen hålls på är Old Truman Brewery, Brick Lane. Under denna festival kan du lära dig en massa mer om kaffe, och smaka det förstås! Hotellet, det bokar du med oss!

Vad händer på festivalen?

Det sker en massa saker relaterat till kaffe på denna festival. Bland annat är det en tävling i att göra kaffe. Det är även kaffeavsmakning, med en massa härliga kaffesorter, kaffedrinkar, kaffe i olika former. Missa inte heller Latte art live, där duktiga killar och tjejer visar upp konster i caffe latte-koppar! Det även workshops för att lära sig bli en duktig barista hemma, flera olika kaffe-labb, mat, caféer, smak-rum, och ett konstprojekt som handlar om kaffe. Sen är det massor at utställare med på denna festival.

Denna festival startade för runt sju år sedan. Första året så var det över 7000 besökare och 100 utställare. 2018 så var det 31 879 besökare! Man räknar med att årets festival kommer att locka ännu fler. Upptäck kaffe på nytt sätt, se demonstrationer av duktiga baristas, var med i interaktiva workshops, lyssna på live musik, dj:s, se konst och drick kaffebaserade cocktails.

Vill du läsa mer om festivalen så har du deras hemsida här. Där finns alla information du kan tänkas behöva. Det så att du inte missar något när det kommer till denna roliga festival.

Testa olika kaffedrinkar

Du som ska gå på kaffefestivalen eller du som bara känner att du vill testa kaffedrinkar, så finns det många olika att välja mellan. Den mest kända kaffedrinken är troligen Irish coffee. Kaffe med farinsocker och whisky, med grädde på toppen. Andra kända kaffedrinkar är Bailey’s coffe, CeeDee, Dooleys Coffe, Kaffe Karlsson, Café Cointreau. Det går utmärkt att testa att göra dessa hemma med, det finns många bra recept på nätet att ta del av. Det går även att beställa ute i en bar. Sedan finns det som sagt även chansen på denna kaffefestival.

Boka boende

Om du tycker att det låter perfekt med en kaffefestival, då ska du inte missa att åka till London i slutet av mars. Eftersom festivalen är under flera dagar är det inte fel att ha ett bra hotell att stanna över på. Det finns flera bra alternativ nära festivalen så väl som de med promenadavstånd. Det finns även andra hotell, en bit ifrån, som är minst lika bra. Det är bara att ta en taxi eller åka tunnelbana mellan festivalen och hotellet. Du kan här på vår sida söka fram olika typer av hotell, i olika stadsdelar eller efter vad det ska vara för slags boende. Är det så att du behöver hjälp eller har frågor att ställa, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ska försöka svara på alla dina frågpr.

Allen Gardens Apartments  Allen Gardens Apartments
Various Addresses, London
I London (Shoreditch)

    4 stjärnor
Från 3290 SEK per natt

Boka hotell


Ambassador Heathrow Hotel  Ambassador Heathrow Hotel
10 Hanworth Road, Feltham
Nära flygplatsen

    3.5 stjärnor
Från 471 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img