The Vitality Big Festival

Festival med halvmarathon i London!

Festival med halvmarathon i London!

I mars månad så är det en festival i London. Den heter The Vitality Big Festival och är 8-11 mars. I samband med denna stadsfestival är det även flera löplopp som sker, bland annat The Vitality Big Half, som är ett halvt marathon. Det är även The Little Half, samt Vitaly Big Mile. Under festivalen sker det även en mängd andra aktiviteter.

Festivalen

Festivalen håller till i Greenwich och det är inte bara löpning som står på schemat. Här kommer det att vara musik, mat, hälsa och välmående, sport och träning och mycket mer. När det gäller musiken är det både lokala artister och artister som är på gång att slå igenom. På området finns det även mat, att äta och att lära sig laga. Självklart är det fokus på hälsosam mat!

När det kommer till hälsa och välmående så finns det möjligheter att få gratis massage om man deltagit i The Vitality Big Half. Det kommer även finnas meditationsklasser, Spoken word uppträdanden, tips och råd hur man får en bra hälsa och ett aktivt liv. Det kommer även vara en massa annat kring detta.

Det kommer också vara mycket fokus på sport och träning, som löpning, trampolin, cykling och mycket mer.

Sedan finns det flera bra områden anpassade för barn, med aktiviteter av olika slag.

De som står bakom denna festival är London Marathon Events Ltd.

I mars månad så är det en festival i London. Den heter The Vitality Big Festival och är 8-11 mars. I samband med denna stadsfestival är det även flera löplopp som sker, bland annat The Vitality Big Half, som är ett halvt maraton. Det är även The Little Half, samt Vitaly Big Mile. Under festivalen sker det även en mängd andra aktiviteter.

Sen går det ju bra att bara titta på, inte springa om det är vad du föredrar.

Njut av London i mars

Även om det är så att du inte vill vara med och springa på denna festival så kan den vara trevlig att besöka. Sedan är det inte fel att ta ett besök till London i mars. Det är en månad där man märker att snart är det vår på gång. Det finns även en massa olika aktiviteter som sker i mars månad. Här hos oss kan du läsa nyheter där vi tar upp en del av dessa. Du kan även läsa mer om Londons olika sevärdheter. Kanske du hittar nya favoriter eller kommer på saker du missat att du sett.

Boka hotell

Om du har tänkt att en resa till London i mars är för dig, så är det bra att boka ett boende. Här på vår sida finns det gott om olika alternativ. Det finns hotell i en mängd prisklasser och på olika platser runt om i staden. Du kan söka runt på olika sätt för att hitta det som passar dig. Om du har några frågor eller behöver hjälp så går det bra att kontakta oss.

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2372 SEK per natt

Boka hotell


Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img