Tips för en påsk i London

Skattjakt på Hampton Court Palace är en av alla påskaktiviteter

Skattjakt på Hampton Court Palace är en av alla påskaktiviteter

Fira påskhelgen i London är inte fel. Det är något som lockar många. Det finns en hel del nöjen att företa sig under denna helg. Dessutom är ju påsken sent i april i år, så förhoppningsvis är det även vackert väder.

Saker att göra över påsk

En sak att göra är att ta efter traditionsenliga engelsmän och ät rostat lamm till middag på påskdagen. London har flera pubar och restauranger som serverar denna klassiska påskrätt.

En kul sak att göra med familjen är att ta er till Harrods och skattjakt. Även andra familjevänliga aktiviteter brukar ordnas just under påsken. Det är även äggjakter och andra påskaktiviteter på flera andra platser i London.

Springfest, som är Londons motsvarighet till Oktoberfest är på långfredagen. Den hålls på Alexandra Palace i North London. Hör finns det en massa goda ölsorter som serveras i en traditionell ölkällare.

The Chocolate Museum är ett måste det med. Under hela april så har de workshops där man kan tillverka påskgodis. Sen kan man ju även köpa hem dekorationer, fyllningar och smält choklad för att göra dina alldeles egna, mumsiga chokladkreationer.

Under påsken brukar man även kunna delta i en massa påskaktiviteter på Hampton Court Palace. Det brukar vara chokladtema och att man ska leta efter den gyllene påskharen gjord av Lindt-choklad. Detta kan man i år göra 6-22 april.

Mer påskaktiviteter

Påsk i London kan även ägnas åt att besöka en av alla kyrkor och vara med på en påskmässa. Det kan du göra på bland annat Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral, St Martin-in-the-Fields och Southwark Cathedral.

Mellan den 7-21 april kan man leta efter mystiska objekt, udda djur och gömda historier på National Maritime Museum och en av deras workshops.

Londons chokladaffärer är under denna högtid ett måste att besöka då de är fyllda med massa goda påskgodisar.

Det finns även flera afternoon teas med chokladtema att besöka så väl som att caféerna brukar ha påsk-inspirerade cupcakes, bakverk och kakor.

Sedan är det en mängd andra aktiviteter under påsken ni kan företa er. Det är musikaler, teater, marknader, events, och missa inte att besöka ett zoo, för nu börjar det komma djurbebisar!

London är helt enkelt fantastiskt att se nu vid denna årstiden. Man kan känna att nu är våren på gång och det ger oss en försmak om en riktigt bra sommar.

Boka hotell

Om du tycker att det låter som en bra idé att fira påsk i London, då är det bra att boka in ett hotell. Det är lika bra att göra det redan nu, så att du får det boende du vill ha. Här hos oss hittar du en mängd bra alternativ när det kommer till hotell och andra boendeformer. Det finns något som passar alla, både billigare och dyrare.  Du kan söka runt på vår sida eller så kan du kontakta oss om det är så att du behöver hjälp eller har frågor.

Hilton London Bankside  Hilton London Bankside
2-8 Great Suffolk Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 4314 SEK per natt

Boka hotell


The Mad Hatter Hotel  The Mad Hatter Hotel
3 - 7 Stamford Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    3 stjärnor
Från 766 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img