Två nya hotell på gång i London

Nya hotell på gång i London

Nya hotell på gång i London

Även om det finns en hel del hotell redan nu i London, så är det inte fel när det dyker upp nytt. Detta år, 2020 så är det två hotell som kommer att slå upp sina dörrar. Ett hotell ska öppna upp i mars 2020 och det andra är tänkt att det ska öppna i juni 2020.

The LABS Collective lanserar STAY Camden, London

The LABS Collective har lanserat ett helt nytt hotellkoncept. Detta koncept kallas för STAY. En liten del av hotellet har redan öppnat, men tanken är att öppna upp hela hotellet i mars 2020. Anledningen till namnet är att hotellet vill att man som gäst ska stanna lite längre än annars. Hotellet är som en slags blandning mellan boutiquehotell och ett lägenhetskomplex. Som gäst är det tänkt att du ska se det som ditt hem under den period som du väljer att stanna hos dem. Hotellet ligger i Hawley Wharf, Camden. Totalt kommer det att finnas 169 lägenheter och möjligheter att välja en, två eller tre dubbelsängar.

Camden ligger norr om Westminster. Det är ett mycket trevligt område som har en mängd musikscener, klubbar och barer med en liten annan profil än det som erbjuds i övriga London. Camden har även en hel del sevärdheter så som University of London, British Museum och British Library. Det finns även flera utomhusmarknader som Camden Lock Market och Stables Market.

The Londoner

The Londoner är Londons nya lyxhotell som själva beskriver sig som “The World´s First Super Boutique Hotel”. Tanken är att de ska öppna upp sina dörrar nu i juni 2020. Bakom denna satsning står Edwardian Hotels London, som är en privat hotellgrupp som grundades av Jasminder Singh OBE 1977. The Londoner är även medlem i ”Preferred Hotels & Resorts’ Legend Collection”. Detg innebär att alla gäster på detta hotell kan gå med i denna ”klubb”, för att få mer poäng, bättre status samt gratis saker under vistelse på någon av de 700 hotell som ingår.

The Londoner ligger i hjärtat av Londons hippa teaterdistrikt West End på Leicester Square. Hotellet kommer att ha 5 stjärnor samt 350 hotellrum på åtta våningar över mark. Sedan kommer det även finnas sex våningar under marken med barer, restauranger, spaanläggningar och biografer. Det kommer även att finnas en svit att boka, självklart på takvåningen, med en vacker panoramautsikt över staden.

West End är en del av London, väster om staden samt även ansedd som stadens mest centrala område. West End används lite slarvigt av Londonbor och är egentligen inte en officiell geografisk definition. Det finns lite delade meningar kring vilka områden som faller inom just West End. West End är även mycket känt för att vara Englands största teaterdistrikt.

Boka hotell

Fram tills att det är möjligt att boka de två hotell ovan så har du så klart en massa andra alternativ att välja på. Du hittar en mängd olika hotell här på vår sida. Det genom att söka runt. Du kan även kontakta oss om det är så att du behöver hjälp med din bokning eller har frågor om våra hotell.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img