Vart i London ska man bo?

London har många hotell att välja mellan!

London har många hotell att välja mellan!

Om du har planer på att åka till London och boka hotell, så finns det en mängd olika stadsdelar att välja mellan. Det kan vara svårt att veta vilken som passar just dig. Här får du lite tips på olika hotell i lite olika områden i London.

City of London

City of London, mitt i staden är perfekt för dig som vill se det mesta inom gångavstånd. I detta område finns bland annat St Pauls Cathedral, en kyrka med anor från 1600-talet och London Bridge. Ett prisvärt hotell i City of London är 4-stjärniga The Bull and The Hide. Om du vill ha mer lyx är 5-stjärniga hotellet Threadneedles, Autograph Collection by Marriott ett bra alternativ.

Lambeth

Söder om City of London ligger Lambeth, som är den största stadsdelen som tillhör London. Bland sevärdheter finns bland annat London Eye, Imperial War Museum, Waterloo station, Royal Festival Hall med flera till. Testa hotellet Park Plaza Riverbank London med utsikt över Themsen eller lite lyxigare Park Plaza County Hall.

Westminister

I Westminister hittar du en mängd olika sevärdheter. Det är här bland annat som Big Ben, Buckingham Palace, Westminister Abbey och Palace Hyde Park ligger. Här finns det populära området West End. Du hittar både prisvärda, enkla alternativ, så väl som lyxigare hotell med 5 stjärnor här.

Soho

Soho hittar du mitt i hjärtat av London. Det är trendig shopping, teatrar, bra mat på restauranger och mycket mer du kan hitta här. Ett prisvärt hotell är tillexempel St Giles och ett lite lyxigare alternativ är The Soho Hotel med ett utmärkt läge mitt i London.

Notting Hill

Notting Hill känner många till tack vare den romantiska filmen med samma namn. Tyvärr finns det inte särskilt många hotell att välja mellan här, så det är bättre att åka hit bara över dagen.

Kensington och Chelsea

I stadsdelen Kensington och Chelsea ligger Kings Road, där du kan shoppa mode. Det var här som prinsessan Diana bodde och det är i denna del av London man säger att punken föddes. Stadsdelen är mycket populär och det är bra shopping och många bra restauranger här.

Boka ditt hotell med oss

Här på vår sida hittar du de allra flesta hotell som finns i London. Du kan söka fram dem via namnet, eller via stadsdelar på egen hand. Här hos oss finns det hotell för alla smaker och personligheter. Det finns enklare alternativ för budgetplånboken och det finns lyxigare alternativ om du föredrar det. Du kan även söka på hotelltyp, eller jämföra hotell. Om du har några frågor, eller vill ha hjälp med att boka så kan du kontakta oss. Om du vill läsa mer om London och vad denna stad har att erbjuda så ska du läsa våra tidigare nyheter. Där finns det gott om information om sevärdheter, aktiviteter, med mera att göra på ditt besök i London. Vi uppdaterar dessa varje vecka, så läs där, lite då och då.

 

Park Avenue Baker Street  Park Avenue Baker Street
173 Gloucester Place, London
Nära London Business School

    3.5 stjärnor
Från 4505 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img