Vart i London vill du bo på hotell?

London har många bra hotell att välja mellan

London har många bra hotell att välja mellan

London är en stad som alltid är i topp när det kommer till att åka på en weekendresa till en stad. De flesta kommer hit, förr eller senare, för att shoppa, kolla sevärdheter och ha det mysigt. I London finns det flera olika stadsområden, med hotell, som man kan välja att stanna över på. Här får du en liten översikt av några av dessa områden. Du kan även kolla in våra hotell via stadsdel här på vår sida.

City of London

City of London är Londons historiska centrum och som en egen stad i staden. Här finns bland annat St Pauls Cathedral, en kyrka med anor från 600-talet och London Bridge som går över Themsen från City of London till Southwark. Förslag på hotell här är ibis Styles London Southwark Rose som ligger i hjärtat av London, nära Tower of London och Big Ben.

Lambeth

Söder om City of London ligger Lambeth. Det är den största stadsdelen som tillhör Inner London. Sevärdheter här är bland annat London Eye, Imperial War Museum, Waterloo station, Royal Festival Hall och National Film Theatre. Ett bra hotell här är Park Plaza Riverbank London.

Westminster

I Westminister hittar du många sevärdheter. Här finns bland annat Big Ben, Buckingham Palace, Westminister Abbey och Palace Hyde Park. Här har du Huttons Hotel, ett prisvärt hotell med tre stjärnor.

Camden

Stadsdelen Camden ligger norr om Westminster. Detta område erbjuder musikscener, klubbar och barer med en liten annan profil än i övriga London. Sevärdheter så som University of London, British Museum och British Library finns här samt flera utomhusmarknader som Camden Lock Market och Stables Market. Ett bra hotell här är Camden Lock Hotel.

Övriga stadsdelar

Det finns flera stadsdelar till att välja i London, som trendiga Soho, eller Mayfair med sina med exklusiva butiker och hotell. En annan mysig del av London är så klart Notting Hill som många hittat till tack vare den romantiska filmen med samma namn. Du har även Bayswater, ett område med många hotell till bra priser.

Du har även Kensington och Chelsea, Greenwich och Covent Garden.

Utöver dessa så finns det så klart fler stadsdelar att bo i. Det finns hotell för alla smaker och plånböcker. Om du vill veta mer vad för hotell i vilka områden som finns, så kan du kika under stadsdelar här på vår sida. Det gör det lite lättare att välja rätt.

Boka hotell

Här på vår sida finns det hotell i alla dessa stadsdelar som vi har nämnt. Så välj ut en favorit som passar dig, din plånbok och det du vill göra. Du kan läsa i våra nyheter om olika sevärdheter och events som händer och sker. Du kan sedan söka runt efter olika hotell via vad de heter eller via stadsdel samt på flera andra sätt. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att boka så går det även bra att kontakta oss.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img