Julfrossa i London

Njut av julen i London

Njut av julen i London

I London är julen lite mer glittrigare än på andra platser. London i vinterskrud är inte fel att uppleva. Hit kan du åka innan jul, eller varför inte ta och fira hela julen här? Slipp stressen där hemma och ha en underbar tid i England i stället!

Julmys på hög nivå

För Londonborna så inleds julen med att man tänder upp julbelysningen på Oxford Street. Detta gör man varje år i början av november. Var du inte där på premiären är det ännu tid att vandra och se dessa vackra juleljus. Även andra gator har fina julbelysningar att beskåda, så ta en promenad på Carnaby Street, Regent Street, Covent Garden, Seven Dials, Bond Street eller andra.

Under vintern så förvandlas Bloomsbury’s terrass, Dalloway Terrace till ett underbart, Narnialandskap med pälsplädar, gnistrande belysning, varmchoklad-cocktails och julinspirerade rätter. De har även en terrass till, The Club Bar, som är uppvärmd.

Under december månad, flera gånger om dagen kan du lyssna på julmusik. Det är olika körer som sjunger christmas carols på Trafalgar Square.

Du som vill njuta av en ombonat urbrittisk miljö, med aningen modern tvist kan bege dig till Covent Garden hotel. Du kan bo här men och besöka hotellets bibliotek som bara är öppet för hotellets gäster. Här finns två öppna spisar, juldekorationer och mys på hög nivå!

Julmys på puben kan du få om du beger dig till Cross Keys. Den ligger i Covent Garden nära Soho och Oxford Street. Under julen är denna puben julpyntad och det rejält!

Vad är julen utan julsaga? Och då så klart Charles Dickens klassiska julsaga, “A Christmas Carol”? Fördjupa detta med att besöka Charles Dickens Museum. Här ordnas högläsning och levandegjorda uppläsningar av “A Christmas Carol”, liksom kostymklädda vandringar i Dickens London.

Den mytomspunna leksaksaffären Hamley’s på Regent street är även nästa det ett måste, särskilt om ni har barn. Det är rena rama himmelriket för alla barn och det är även hyfsade priser om ni vill handla julklapparna här.

Winter Wonderland har vi talat om många gånger här, men det är ett måste för den som vill få den rätta julkänslan. Under sex veckor förvandlas parken till ett gigantiskt nöjesfält med jultema. Här finns allt från pariserhjul till landets största skridskobana och en massa mer!

London är helt enkelt den perfekta staden för att få den rätta julkänslan i! Det oavsett om det är snö ute eller inte. Det finns många bra aktiviteter och events som handlar om julen, så du kan känna att det är jul på riktigt.

Boka hotell

Oavsett om du åker hit innan jul eller under jul, passa på att boka hotell nu. Här hos oss finns det många olika alternativ. Vi har boendealternativ som passar alla typer av personer och plånböcker.  Sök runt efter det som passar dig och din familj eller kontakta oss så hjälper vi dig med att ta fram ett bra alternativ.

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2372 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära University of London

    5 stjärnor
Från 4986 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img