Hotelltyper

Här listar vi olika förslag på populära hotelltyper. Klicka på en bild som matchar dina önskemål för att läsa mer om speciella typer av hotell och för att se alla boendealternativ i London inom den kategorin. Välj en av följande typer nedan:
Affärshotell i London
Det perfekta affärshotellet bör ha bra läge, schysst service, flera mötesrum och snabbt, gratis WiFi. London Hotell har valt ut stadens bästa affärshotell för Dig. Se mer här!
Tjej som tränar på gym
Med gym på hotellet har Du inga bortförklaringar till utebliven träning. Allt fler hotell i London erbjuder fullutrustade gym med träningscyklar, löpband och PT. Se en fullständig lista här.
Boutique Hotell i London
Allt fler besökare i London väljer trendiga boutique eller design hotell. Gästerna uppskattar det personliga bemötandet, snabba servicen och mysiga atmosfären. Läs mer om boutique-hotell.
Hotell med badkar i London
Vill du absolut ha badkar på hotellet? Du är inte ensam! Många vill ha möjlighet att koppla av i ett badkar efter en lång dag eller för en tidig start på dagen. Se alla hotell med badkar i London.
Hotell med pool i London
Många vill bo på hotell med pool för få motion och avkoppling utan att behöva gå utanför portarna. Läs mer om ett trevliga hotell med swimmingpool i London.
Hotell med bubbelbad i London
Hotell med bubbelpool blir allt vanligare i London. Speciellt par efterfrågar detta och de som vill ha möjlighet att verkligen koppla av. Läs mer om hotell med jacuzzi i London.
Hotell med barnpassning i London
Hotell med barnpassning ger par och familjer nya möjligheter när de bor på hotell i huvudstaden. Upplev London på kvällstid med hjälv av barnpassning på Ditt hotell.
Hotell med barnpassning i London
Spa-hotell ger Dig möjlighet att koppla av på ett helt annat sätt. Njut av bastu, pool och massage efter en lång arbetsdag. Se specialerbjudande från några fantastiska Spa-hotell i London här.

Par som ser kabel-tv på rummet
Kabel-TV ger Dig möjlighet att koppla på rummet när det regnar. Se alla specialerbjudande för en rad trevliga hotell i London med ett flertal sattelitkanaler.
Alla hotell som tillåter husdjur
Du kommer bli förvånad över hur många hotell som tillåter husdjur i London. Här har Du en fullständig lista över alla våra rekommenderade hotell i London för Dig och Din fyrbenta vän.

Hotell med bastu i London
Vill Du koppla av på riktigt efter en lång dag? Ett förslag är att bada bastu på hotellet. Här har Du en fullständig lista över alla våra rekommenderade hotell i London med bastu.

Handikappvänliga hotell i London
Allt fler hotell har blivit handikappanpassade i London. Här listas hotell som gör vardagen enklare för de olika typer av funktionshinder. Exempel inkluderar handikappanpassade badrum, blindskrift och hjälpmedel för hörselskadade.

Gratis wi-fi
För dig som behöver jobba eller nöjessurfa kan det vara smidigt med gratis WiFi till mobilen, datorn eller tablet. Här ser Du alla hotellen som erbjuder detta i London.