Rica

rica logo
Rica hotel är nu en del av Scandic hotels och finns beläget på flera platser i Stockholm. Alla Rica hotels i Stockholm har bytt namn till Scandic. Rica och Scandic står för klassiska Skandinaviska hotell som är både prisvärda och moderna. Nedan återfinns de nya namnen och kort fakta över alla erbjudande i Stockholm för denna hotellkedja.

Scandic Klara, Stockholm city
1. Slöjdgatan 7 (city): Rica Hotel Stockholm har bytt namn till Scandic Klara i Stockholm. Bo på bästa cityläge i nyrenoverade lokaler. Fräscht gym, bastu och frukostbuffé framtagen av Svenska kocklandslaget.
Pris: Budget

Scandic Kungsgatan, fd. Rica Hotel Kungsgatan

2. Kungsgatan (city): Rica Hotel Kungsgatan har nu ändrat namn till Scandic istället. Bo i det anrika varuhuset PUB mitt i centrala Stockholm.
Bekvämligheter: Restaurang, gratis WiFi och minibutik.
Pris: Medel

Scandic Gamla Stan, Superior rum3. Gamla Stan: Har bytt namn till Hotell Scandic Gamla Stan. Finns i ett charmigt 1600-talshus med medeltida atmosfär. Nära till en stor del av centrala Stockholm.
Fördelar: Atmosfären, läget och priset. 
Pris
: Budget

Scandic Talk Älvsjö, fd Rica4. Älvsjö (söderort): Rica Talk Hotel heter numera Scandic Talk Hotel. Perfekt för dig som ska på konferens i Älvsjö. Tar Du med barnen så finns Alfons Åberg lekrum att glädjas över.
Bästa med hotellet? Närheten till mässan.
Prisnivå: ***


Det finns just nu ett Rica/Scandic-hotell med lediga rum .

Americana Hotel  Americana Hotel
172 Gloucester Place, London
Nära London Business School

    3 stjärnor
Från 1205 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Andra Hotell

img