Vanliga frågor

 

Hur avbokar eller ändrar jag en befintlig bokning?
– Gå till http://bokning.londonhotell.com och logga in med ditt bokningsnummer och email-adress så kan du hantera din bokning i enlighet med de bokningsregler som gäller för din befintliga bokning.

 
Vad gör jag om jag inte fått någon bokningsbekräftelse?
– Om du redan försökt logga in på http://bokning.londonhotell.com utan att lyckats men är säker på att din bokning gått igenom; kontakta oss då via formuläret nedan och uppge så mycket information du kan, t.ex. det fullständiga namnet på personen som gjort bokningen, den epost-adress som använts vid bokningen, hotellets namn och vilka datum bokningen gäller så återkommer vi så snart som möjligt.

 
Kan ni hjälpa till med en rekommendation på hotell?
– Självklart kan vi hjälpa till med rekommendation på ett specifikt hotell efter dina önskemål. Kontakta oss via formuläret nedan och vänligen ange önskat vistelse-datum, antalet personer och rum, ev. antalet barn under 18 år, ungefärlig budget och ev önskemål med närhet till sevärdhet/attraktion eller stadsdel/område.

 
Har ni tips på saker man kan göra i London?
– Absolut. London är en av västvärldens största städer så här finns mängder med saker att göra. Du hitta en översikt av saker att boka in dig/ditt sällskap för i London genom att gå till webb-adressen http://besok.londonhotell.com. Tveka inte att höra av dig till oss via kontakt-formuläret nedan om du vill ha fler förslag.

Kan man boka hotell i andra städer eller utomlands hos er?
Ja, på sidan som heter “Hitta Hotell” kan du ändra resmål genom att ange staden istället för London i sökformuläret. Vi har också ett antal systersajter om du letar t.ex. hotell i London eller Stockholm med samma låga priser, trygghet och enkla tips på hotell för dig som vill få hjälp på vägen.

Skulle du vara intresserad av hotell på solkusten i Spanien så kan du boka hotell i Marbella här. Vill du köpa hus i Marbella så kan du också få hjälp med det där.

›› Har du någon fråga som inte besvaras här, tveka då inte att kontakta oss.