5 x spa i London

Njut av spa i London

Njut av spa i London

Under hösten, då det är regn och rusk var och varannan dag, då är det inte fel att njuta av kroppsvård och spa. I London finns det en del att välja på, när det kommer till spa, behandlingar och massage. Här är fem bra ställen att välja mellan.

Ilapothecary

Ilapothecary erbjuder bland annat egna skönhetsprodukter, så är 100 % naturliga. De är baserade på naturmedicin och homeopati, och producerade i Cotswolds strax nordväst om London. Du kan köpa hem och ha eget spa, eller njuta av behandlingar hos dem, i deras butik. Det eftersom de har behandlingsrum samt utrymme för workshops i exempelvis yoga nidra och pranayama. Adressen är 99 Kensington Church Street, Kensington.

Third Space Marylebone

Third Space är ett trendigt spa som även har ett gym så väl som att de erbjuder medicinsk rådgivning. De har bland annat det som kallas för ”Marylebone Experience”-behandlingen. Det är en 90 minuter lång holistisk behandling. Då kombineras helkroppsskrubb och muskelavslappnande massage. Detta spa ligger i samma byggnad som 108 Brasserie, The Juicery och det fina hotellet The Marylebone. Adressen är Bulstrode Place, Marylebone.

Como Shambhala Urban Escape

På detta ställe är det fullt fokus på behandlingar för den moderna storstadsmänniskan. Detta ställe ligger på andra våningen i hotellet Como Metropolitan. Här erbjuds allt från enklare ansiktsbehandlingar till personligt anpassade kurer som tas fram av någon av de många specialisterna. Adressen är 19 Old Park Lane, Mayfair.

Ned’s Club Spa & Gym

Här på detta ställe har du både gym och spa. Du kan få en genomgång med en PT på gymmet. Efter det kan du ta en sund frukost på Malibu Kitchen samt avsluta med en härlig behandling av något slag. Adressen är 27 Poultry, City

Bamford Haybarn Spa

Detta är en ekologisk gård med odlingar, matbutik, restaurang, klädaffär och spa. Detta ställe drivs av Lady Carole Bamford som har blivit känd för sin hållbara livsstil. Bamford Haybarn Spa är en hälsooas som har fokus på rörelse, andning och helande. Här finns kroppsvård, yoga, pilates och meditation, så väl som det finns gongbad med djupavslappnande vibrationer.

Andra bra ställen med spa i London

Utöver de fem ovan nämnda ställen så finns det även spa på flera andra platser. Flera hotell erbjuder spa, så som The Beaumont, Mondrian at Sea Containers, The Chelsea Harbour Hotel, Mandarin Oriental, Sandersons, The Berkeley, Langham Hotel och många fler. Ett trevligt ställe att vistas på är Café Royal. En gång i tiden var det en dryckeshåla där Oscar Wilde och Arthur Conan Doyle höll till. Idag är det ett lyxigt hotell med spa. Så det är ett bra alternativ.

Boka hotell

Här hos oss finns det flera bra boendealternativ. Du kan välja ett hotell med spa, eller ett enklare hotell utan och sedan besöka det separat. Du kan söka runt här på vår sida efter olika sorters hotell. Det finns något som passar alla. Om du inte skulle hitta det du söker, eller om du har frågor, tveka då inte att kontakta oss!

Hotel Café Royal  Hotel Café Royal
68 Regent Street, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 6830 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img