Barnvänliga hotell i London

Ta med barnen till London

Ta med barnen till London

Att ta med hela familjen till London är inte fel. Då kan det vara bra att satsa på ett hotell som är just barnvänligt. Nu kanske det är svårt att säga exakt vad som gör att ett hotell är barnvänligt. Det kan vara allt från att det är billigt, till att ligga nära familjeattraktioner så väl som att det är ett hotell med lekrum. Här ska vi försöka tipsa om fem olika hotell, som på ett eller annat sätt kan betraktas som barnvänligt.

Novotel London Paddington

Detta hotell är centralt beläget. Här finns det bland annat en inomhuspool så det går att bada, när ni än vill. Det brukar uppskattas av just barnfamiljer. På detta hotell finns det också familjerum, det finns ett lekområde inne samt att det finns tv-spel, filmer och en massa annat skoj för barnen att göra på hotellet. Detta hotell ligger rätt så nära Trafalgar Square, Paddington Station och Big Ben. Dessutom är det prisvärt och de serverar en mycket bra frukost.
Adress: 3 Kingdom Street, Sheldon Square, Westminster, London, W2 6BD

Melia White House

Detta hotell är perfekt om det är så att ni vill ha nära till två av de allra bästa och största barnaktiviteterna. Detta hotell ligger nämligen nära både Madam Tussaud’s och London Zoo. Det är bara en kort promenad dit. En annan kul sak med detta hotell är att barnen kan få checka in själva på hotellet, då det finns en helt egen check-in disk som de kan använda för att leka att de är vuxna. Hotellet ligger centralt men det är ändå lugn atmosfär.
Adress: Albany Street, London, NW1 3UP

Kensington West Hotel

Många barnfamiljer eftersöker gärna hotell som är lite billigare. Det kan vara svårt ibland i centrala London. Men om ni kollar lite utanför så finns det flera. Ett av dem är Kensington West Hotel. Det ligger nära Harrods, samt att det finns flera bra transportförbindelserna till centrum.
Adress: 25-27 Matheson Road, London W14 8SN

Grand Plaza Serviced Apartments

Ett bra alternativ för familjen på semester är att bo i ett lägenhetshotell. Det gör att ni kan sköta er själva samt laga er egen mat i ett eget kök. Det är ett smart sätt att hålla nere kostnaderna. Från detta hotell är det 10 minuters promenad till Hyde Park och det är 15 minuter till Notting Hill.
Adress: 42 Princes Square, Westminster, London, W2 4AD

Premier Inn

Det här är en hotellkedja, med många olika familjevänliga och prisvärda hotell. Det finns flera olika hotell med detta namn på flera platser runt om i London. Hotellet erbjuder ibland gratis övernattning samt gratis frukost för barn under 16 år, vilket kan passa barnfamiljer riktigt bra.
Adress: Flera olika runt om i London

Boka hotellet med oss

Om ett av våra tips ovan lockar eller om du vill hitta andra bra hotell så har du det här hos oss. Du kan enkelt boka in det hotell som passar dig och din familj. Vi har en mängd olika hotellalternativ i flera olika prisklasser. Det både i centrala London och utanför. Du kan söka runt efter bra boenden eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Melia White House Hotel  Melia White House Hotel
Albany Street, Regent's Park, London
Nära University College London

    4 stjärnor
Från 1435 SEK per natt

Boka hotell


Novotel London Paddington  Novotel London Paddington
3 Kingdom Street, Sheldon Square, London
I London (Centrala London)

    4 stjärnor
Från 2834 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img