Det finns massor av saker att göra i London denna månad

Testa härlig skridskoåkning

Testa härlig skridskoåkning

November månad i London är faktiskt riktigt trevligt. Det är festliga marknader, pop-ups, vandringar i skogen, vilda nätter ute, och en massa events och happenings som sker. Det är även i denna månad som man har tänt julbelysningen. Det gjordes den 6 november. Så missade du själva tändningen, så kan du i alla fall njuta av alla ljusen där de lyser i sin prakt nu.

Saker att hitta på, se och göra november 2018

En sak som är ett måste, det är att snöra på sig skridskorna och testa någon av alla isrinkar som kommit. En av dem är Natural History Museums isrink. Den är helt fantastisk. Som alltid är det denna som är den mest magiska och romantiska platsen att vara på i vinter. I mitten finns en julgran, runt om bjuds det på glögg och rostade marshmallows.

Marknader som är nu i november är även det ett måste. Southbank and Leicester Square öppnade båda upp den 9 november. Winterville kommer öppna den 15 november och Winter Wonderland öppnar upp 22 november. Sedan finns det en massa fler härliga julmarknader över hela London.

Vad sägs om en vandring i skogen? Eller en woodland walk som det kallas. Det kan du göra på Syon Park’s Enchanted Woodland, Chiswick After Dark och Kew Gardens.

Taste of London sker mellan 15-18 november, så är du i London under denna period, missa inte det.

Under hela november månad kan man även ägna sig åt curling på hustak! Det hos Social Fun & Games Club at Roof East.

Du som behöver köpa en massa härligt julpynt, du ska bege dig till Olympia mellan 21-25 november. Här är det två festivaler, Ideal Home Show Christmas och Eat & Drink Festival Christmas. Här kan du få en massa julkänsla och inspiration. Passa på att köpa med dig en massa fint hem!

Gillar du konst så finns det många härliga utställningar under november månad att besöka.

Sedan så har du ju allt annat i London, som finns året om så klart. Det från kända sevärdheter, till restauranger med god mat till den perfekta shoppingen.Under våra nyheter kan du ta del av en massa bra saker med London. Där skriver vi om både kända och okända saker med denna härliga stad! Så missa inte att kolla in där varje vecka!

Boka boende

Om du vill hitta det perfekta boendet så kan vi garantera dig om att det gör du här hos oss. Vi har hotell och andra alternativ som passar de allra flesta. Det finns många bra alternativ, både för dig som reser ensam till dig som har med hela familjen. Det finns budgetalternativ så väl som extremt lyxiga alternativ. Det är bara att söka runt på vår sida och välja det du gillar bäst. Om det är så att du har några frågor eller behöver hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att kunna svara på dina frågor eller hjälpa dig med din bokning av hotell.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Holiday Inn Slough - Windsor  Holiday Inn Slough - Windsor
1 Church Street, Slough
Nära Windsor Castle

    3 stjärnor
Från 748 SEK per natt

Boka hotell


Windsor Guest House  Windsor Guest House
452a St. Leonards Road, Windsor
Nära Legoland Windsor

    3 stjärnor
Från 1019 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img