Drömjobbet – sängtestare på lyxhotell

Drömjobb som sängtestare i London!

Drömjobb som sängtestare i London!

Nu finns det en fantastisk möjlighet att sova på lyxhotell och få betalt för det! Det är det brittiska företaget Tielle Love Luxury, som tillverkar lyxiga sängkläder, handdukar och badrockar, som nu anställer sängtestare för femstjärniga hotell. Detta drömjobb som sängtestare öppnade för ansökningar under förra veckan. Chefen för Tielle Love Luxury, Catherine Morris, berättade att detta är ett sätt för dem att få en möjlighet att utöka expertisen i sitt team. De kände att för att de ska kunna bibehålla sin expertis så är det viktigt att förstå vad gästerna känner och upplever, att så att säga gå i deras skor, eller ja, sova i deras sängar i detta fall.

Letar efter en person med öga för detaljer

Det som företaget Tielle Love Luxury letar efter i denna sängtestare är en person som ska ha ett exceptionellt öga för detaljer, som inte är rädd för att säga vad han eller hon tänker och som kan sina bra hotellrum. Den som kammar hem detta drömjobb kommer helt enkelt att få betalt för att sova på några av Storbritanniens lyxigaste hotell – som ikoniska Savoy i London och nyöppnade spahotellet Grantley Hall i ett 1700-talsgods i Yorkshire. Första jobbdagen blir just på Savoy. Dock kommer personen som får jobbet inte bara lata sig, utan efter varje nattpass så ska det ske utvärderingar. Bland annat ska det utvärderas bekvämlighet, sömnkvalitet och grad av avslappning. I jobbet ingår även att rapportera om hur hotellgästerna upplever sängkläderna och komma med förslag på hur man skulle kunna sova ännu bättre i dem. I lön så kommer den anställa att få en ingångslön på 200 pund om dagen, vilket motsvarar cirka 2000 SEK.

Testa lyxhotell på egen hand

Drömjobbet ovan kommer att få många ansökningar och det är kanske inte det lättaste att få det! Men du kan ändå testa olika lyxhotell, på egen hand, genom att själv boka in dig för en natt eller flera. Här på vår sida finns det flera lyxiga hotell att välja mellan.

Testa The Savoy

The Savoy är ett världsberömt hotell som öppnade 1889. Det ligger vid d Themsen, knappt 5 minuters promenad från British Museum och Royal Opera House. Hotellet har bland annat besökts av Sir Winston Churchill, Frank Sinatra och Katherine Hepburn. Läget är idealiskt då det är centralt och det är bara 5 minuters promenad från Covent Garden samt 20 minuters resa med kollektivtrafiken från de exklusiva shoppingområdena Knightsbridge och Mayfair. Hotellet har 195 rum och 73 sviter. Dessa är inredda i edvardiansk stil eller art déco-stil, och kombinerar bekvämlighet med elegans och diskret teknik. Flera av rummen har en fantastisk utsikt över Themsen. På detta hotell finns det även några av Londons mest berömda restauranger och barer. Bland annat finns Kaspar Seafood Bar and Grill, Gordon Ramsay Savoy Grill och Simpson’s-In-The-Strand. Det finns även möjlighet till afternoon tea i Thames Foyer, eller en klassisk cocktail i den amerikanska baren, som allmänt betraktas som en av världens bästa hotellbarer. Du kan även njuta av en specialcocktail i teaterbaren Beaufort Bar.

The Ritz London  The Ritz London
150 Piccadilly, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 4578 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img