Få ut mer av din resebudget i London

Njut av London utan att det kostar en massa pengar!

Njut av London utan att det kostar en massa pengar!

Det kan kosta en hel del pengar att resa och London kan vara dyrt. Men, det går faktiskt att göra saker som är bra mycket snällare mot din plånbok. Om du redan besökt alla stora sevärdheter så är det kanske inte ett måste att göra det igen? Då kan det vara läge att upptäcka andra saker, saker som inte kostar så mycket eller som är helt gratis.

Tips på saker att göra i London

En sak du kan göra, är att leta upp de utsiktsplatser som är helt gratis. Det är fantastiskt att se London från ovan, men inte till vilket pris som helst. Att åka The London Eye ger dig förvisso en bra utsikt över staden, men det kostar rätt mycket pengar. Satsa istället på ställen som till exempelvis takbaren SUSHISAMBA, beläget på våning 38 och 39 i Heron Tower, Bishopsgate. Eller så går du till Tate Modern och besöker deras takterrass på tionde våningen.
London har rätt så många museer varav flera faktiskt är gratis att besöka. Bland annat Tate Britain och Tate Modern.
Dun som besöker London för första gången bör välja ett hotell som ligger centralt. Men det kostar en del. Du som är i London igen, efter ett par gånger, du kan satsa på att bo på ett hotell som ligger en bit utanför centrum och där frukost ingår.
London kostar alltid mer att besöka under högsäsongen, så är det ju ofta med populära platser. Vill du komma billigare undan så res på lågsäsong. Det finns faktiskt många fördelar med det. Bland annat är det kortare köer till sevärdheter, det är billigare hotellpriser samt att det inte är så mycket folk överallt.
Ett annat vanligt tips för Londonbesökaren är matmarknaden Borough Market. Det är faktiskt ett bra ställe att gå runt på och smaka sig fram på. Dessutom finns det återkommande event här som “Pancake Race Day” och “Bread Ahead’s Real Bread Week celebration”.

Planera resan

Ett bra sätt att underlätta för dig själv samt för att hålla nere alla kostnader är att planera din resa noga. Se även till att köpa ett Oyster Card för att ta dig runt i London. Köper du ett Visitor Oyster Card finns också olika erbjudanden laddat på kortet. Det kan även vara smart att ladda ner transportappen Citymapper London och tunnelbaneappen London Tube som båda är gratis.

Boka hotell

Om du vill boka ett bra och billigt hotell så har du kommit rätt. Här hos oss finns det hotell och boenden för alla smaker och plånböcker. Det du kan göra är att söka runt på vår sida efter det som passar dig bäst. Du kan söka på flera olika sätt. Om det är så att du inte hittar det du söker eller har frågor, så kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna med din bokning samt försöker svara på dina frågor så gott vi kan. Du som är ute efter saker att göra eller saker att se, läs våra tidigare nyheter.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img