Fantastiska saker att göra i London i december

Njut av december i London

Njut av december i London

Det spelar ingen roll om du är en person som älskar julen och allt omkring det eller mer av en Mr Scrooge. I London finns det något för alla att hitta på i december. Här kommer ett gäng med förslag på saker att hitta på i London under julmånaden.

Pirates Of The Hidden Spirit: Cocktail Experience

I december så kan du testa på en unik dryckesupplevelse. Du får vara med i en tur som tar 1 timme och 45 minuter. Detta event börjar 21 november och håller sedan på varierande datum hela december.

The Big London Bake

Castle Tooting sker på varierande datum från 21 november. Här får du se en massa fantastiska bakverk. Bagare skapar  helt fantastiska kreationer på bara 90 minuter!

The Murdér Express

Ta dig ombord på tåget som avgår mot nya äventyr. Här får du vara med om en mordgåta ombord på ett tåg. Startar 21 november och sedan håller det på hela december.

Flight Club

Här kan du njuta av god brunch, med en flaska prosecco och Pims. En massa god pizza, festliga godsaker så väl som lyssna på Dj:s eller spela dart.

The Dance Before Christmas

Den 7 december och den 14 december kan du upptäcka den magiska gömda världen i The Vaults, som ligger under Waterloo. Ta dig genom tunnlarna och labyrinterna och se alla vackra juldekorationer man har hängt upp här. Sedan kan du dansa och dricka goda drinkar hela natten.

A Christmas Carol: An Immersive Dining Experience

Detta är från 27 november och framåt. Ät en trätters middag och se berättelsen om Mr Scrooge.

Sky Garden’s Moët & Chandon Winter Bar

Bege dig till Fenchurch Street och Sky Garden. Här är det festligt hela månaden med julpynt, belysning och god dryck. Det eftersom de teamar upp med Moët & Chandon för att du ska kunna dricka riktigt fin champagne.

Mer att göra i London under december

Missa inte att besöka Trafalgar Square den 5 december. För då så tänds den stora julgranen! Njut av vacker sång från körer, och se all fin juldekoration runt omkring. London är även den perfekta staden att shoppa julklappar i. Det är lätt att få julstämning genom att gå på Londons gator och i alla affärer som har julpyntat. Åka skridskor är en annan sak att göra, då det finns isrinkar runt om i London att besöka. London visar upp en riktigt fin sida i november och december, så missa inte det.

Boka hotell

Det är inte fel att stanna ett par dagar i London om du ändå tar dig hit. Du kan bo på hotell eller andra boendealternativ. Här hos oss finns det hotell i en mängd olika prisklasser. Du kan välja att bo lyxigare än lyxigast eller så tar du ett budget-hotell. Sök runt här på vår sida för att se vad som passar dig allra bäst. Om du inte hittar det du söker eller om du behöver hjälp. Tveka inte att kontakta oss. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig med din bokning.

The Grand at Trafalgar Square  The Grand at Trafalgar Square
8 Northumberland Avenue, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 1124 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img