Fira nyår i London

Fira nyår i London

Fira nyår i London

Varför inte göra något annat detta nyår? Skippa det svenska firandet och skåla in det nya året i London istället! Fördelen är att du kan fira på en mängd olika sätt. Om du vill ta det lugnt med din käresta så gör du det och vill du partaja loss med kompisarna så går det med! Hela staden ägnar sig åt festligheter och så är det så klart ett sprakande fyrverkeri!

Fira in det nya året med andra

Tidigare om åren så har man samlats kring Big Ben, men då den fortfarande är under reparation och kommer så vara fram till 2021 så firas det på lite annat sätt. Man väntar inte på Big Bens slag och sjunger Auld Lang Syne och kollar fyrverkerierna här längre. Men, fyrverkerier blir det ändå! Men, denna show hålls istället nära the London Eye. Vill du se dem från en bra plats så kan du göra det om du tar dig till utsiktsplatsen the Big Eye. Fast du kommer att kunna se alla fyrverkerier var du än är i stan, vi lovar! Se bara till att du har the London Eye i sikte, så kommer du även se fyrverkerierna! Det brukar hålla på en timme. Andra bra utsiktsplatser är Victoria Embankment, South Bank och Westminster Bridge och Waterloo Bridge.

Fira nyår på andra sätt

Om du inte vill vara utomhus och trängas med alla andra så går det så bra att fira nyår på andra sätt i London. Det finns flera trevliga restauranger med perfekt utsikt över fyrverkerishowen till exempel. Varför inte ta er till Londons högsta byggnad The Shard till exempel? Ett annat sätt att fira är att boka en nyårskryssning längs Themsen. Om du vill partaja loss, så kommer flera av Londons nattklubbar att öppna så snart klockan slagit 00:00.

Missa inte paraden

På nyårsdagen är det dags för den årliga traditionen med New Year’s Parade i West End. Deltagarna som är från hela världen kan bli upp till 10.000 st i paraden. Paraden är populär och följs av miljoner tittare på tv, samt att alla i London beger sig ut för att titta på den! Första gången paraden hölls var 1987 och då med ca 2.000 deltagare. Paraden brukar innehålla med, akrobater, cheerleaders, dansare, artister med mera. Den avgår klockan 12:00 från Piccadilly i korsningen med Berkeley Street (nära Green Park Tunnelbanestation) kl. 12. Paraden avslutas vid Parliament Square kl. 15.30

Boka boende

Du som vill fira in det nya året i London, boka ditt hotell med oss. Här på vår sida hittar du en mängd bra alternativ. Det finns alternativ för alla, oavsett storlek på plånbok. Det finns enklare alternativ så väl som det finns superlyxiga alternativ. Du väljer det som passar dig helt enkelt. Dock är det inte fel att lägga några extra kronor på ditt boende nu när det är nyår och allt! Det är bara att söka fram olika förslag här på sidan, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels  Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels
1 Ham Yard, London
Nära Piccadilly Circus

    5 stjärnor
Från 21495 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Café Royal  Hotel Café Royal
68 Regent Street, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 6830 SEK per natt

Boka hotell


London Marriott Hotel County Hall  London Marriott Hotel County Hall
London County Hall, London
Nära London Dungeon

    5 stjärnor
Från 3745 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img