Förbättra din mentala kapacitet med svensk minnesmästare på biohacking-toppmöte i London

Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästaren i minne

Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästaren i minne

Begreppet biohacking syftar på att ta kontroll över delar av sin egen biologi för att få kroppen att fungera bättre.

En expert på området är svensken Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästare i minne, författare och utbildare inom hjärnträning, som kommer vara på plats på Biohackers Summit i London den 21 maj med en föreläsning på temat Mastering Memory and Mental Endurance.

Under en späckad heldag föreläser flera andra av världens främsta experter inom sina områden, däribland den unike triatleten Ben Greenfield från USA.
 

Konkreta verktyg för att förbättra mental prestation

Mattias, som är officiellt utsedd till ”International Grand Master of Memory”, anlitas regelbundet av företag och organisationer som med konkreta verktyg vill förbättra sina mentala prestationer i vardagen. Internationellt har han bjudits in av Harvard Business School och porträtterats av Yahoo Health. Inom skolans värld har han hyrts in av Skolverket, Lärarnas Riksförbund samt högskolor och universitet.

Mattias har skrivit böckerna “Vägen till mästarminne” (Forum, 2011) och “Vägen till maxade betyg” (Forum, 2013) som gemensamt sålt i över 50.000 exemplar. Hans tredje bok utkommer i augusti.

 

Växande fenomen världen över

Biohacking handlar om att förbättra vissa förmågor, sin hälsa och sitt välmående. Med hjälp av ny kunskap, teknik och mätning (ofta kallad “self quantification”) tar man sig an den egna kroppen och hjärnan likt en ingenjör i hopp om att få den att prestera som man önskar.

Biohacking har vuxit till ett gigantiskt fenomen internationellt och i Sverige händer det massor inom området. Mattias Ribbing har varit med och skapat företaget Succeeder som är ett samarbete mellan honom själv, Jonas Bergqvist (författare som också driver Paleo Institute med utbildningar inom nutrition och funktionsmedicin) och Christine Ribbing (författare och medicine doktor).
 

Boka biljetter

För mer information samt biljetter, gå till Biohackers Summits hemsida.
Rabattkoden ”Mattias” ger 10% avdrag på entréavgiften.

Platsen för toppmötet är fortfarande hemlig med organisatören Pando utlovar ”den bästa atmosfären i centrala London”.

Med den beskrivningen som utgångspunkt har vi på London Hotell valt några centralt belägna favoriter i olika prisklasser:
 

Le Meridien Piccadilly  Le Meridien Piccadilly
21 Piccadilly, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 4542 SEK per natt

Boka hotell


Holiday Inn London Mayfair  Holiday Inn London Mayfair
3 Berkeley Street, London
Nära Piccadilly

    4 stjärnor
Från 2668 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img