London Food Month och London Wine Week

I juni kan du njuta av god mat och vin i London!

I juni kan du njuta av god mat och vin i London!

Juni månad är perfekt för dig som gillar god mat och vin! Under hela juni månad kommer det att hållas London Food Month, för allra första gången i år! Som om inte det vore nog, i juni, mellan 5-11 juni så är det London Wine Week, en celebration för alla viner. Se till att boka in en resa till London i juni! Hotell bokar du med oss!

London Food Month 1 juni – 30 juni

Över hela London kommer det i juni månad att vara matfokuserade events, street food marknader, demonstrationer av att laga mat, specialerbjudanden hos restauranger och mycket mer. En av de saker som kommer att ske är London Food Month Night Market. Här kan du se berömda kockar in action samt utforska olika maträtter. Från 718 juni kan du äta afrikanska rätter från Zoe’s Ghana Kitchen, smaka på Karibiska kreationer från Mama’s Jerk Station och njuta av sötsaker från Muffin Man & Co. Du kan även testa olika topprestaurangers rätter, genom små smakbitar. Dricka cocktails och whiskeydrinkar samt se film.

Under juni månad kan du även delta i olika masterclasses, där du lär dig laga mat eller blanda egna cocktails. Du kan delta i Carnaby’s Street Party och en matfestival eller gå igenom Borough Market innan du njuter av en rätt, tillagad av Michelin-ratade kocken Daniel Galmiche. Du kan även under denna månad mixa mat med designers, shopping, skönhetsaktiviteter och livemusik.

Många restauranger har denna veckan specialerbjudande. Det gör att du kan testa många olika rätter, som annars kanske är för dyra, eller för exklusiva för din smak. Detta är ett ypperligt sätt att se andra saker än du brukar vid dina besök i London.

Tips är att åka med kanalbåten och njuta av en sju rätters middag medan du åker på Regent’s canal eller varför inte testa en fyra rätter middag i en av Emirats Air Lines bilar? Du kan även ta med egna ingredienser till Hotel Café Royal där kockar tillagar en rätt åt dig.

London Wine Week 5 juni – 11 juni

Under en hel vecka kan du även passa på att delta i en utforskning av hundratals fina vintage-viner, nya varianter viner och mer, som dekanteras för just London Wine Week. Bakom står DrinkUp.London, som även står bakom London Cocktail Week och London Beer Week. I år är det fjärde gången de ordnar denna vin-vecka i London. Du kan testa en mängd olika viner under denna vecka, så väl som gå på events som har vin som tema. Det finns även masterclasses, fester, smaktillfällen och mycket mer att njuta av.

Boka hotell

Här hos oss kan du boka ditt boende, under juni månad, så väl som resten av året. Det finns bra boenden och hotell för alla smaker och plånböcker. Du söker enkelt fram på vår sida och bokar. Om du har frågor kring hotellen eller bokningen eller behöver hjälp med annat, så är det bara att kontakta oss, så hjälper vi dig!

Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img