London i februari 2020

Missa inte pannkakans dag!

Missa inte pannkakans dag!

Februari är inte långt borta och denna månad har en hel del saker att erbjuda i London detta år. Det är allt från att fira alla hjärtans dag till pannkakans dag så väl som utställningar, teatrar och festivaler.

Fira alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är bara strax runt hörnet kan man säga. Den 14 februari är inte långt borta och det är lika bra att planera redan nu. I London finns det perfekta så kallade ”date spots” att besöka. Det finns flera romantiska restauranger, barer och hotell. Dessutom en massa olika events med kärlek som tema.

Pannkakans dag

Pannkakans dag infaller i år den 25 februari. Man firar detta 47 dagar före ”Easter Sunday”.  Motsvarande firande har vi i Sverige i form av fettisdagen. På engelska heter det Shrove Tuesday och det är en dag man äter upp saker från skafferiet så som ägg, socker, fett med mera. Därmed är det perfekt att göra just pannkakor. Dagen firas stort i England och det går att äta pannkakor på en mängd olika restauranger.

Teater och musikaler

I februari är det även en hel del teaterföreställningar och musikaler som spelas. Bland annat  Pretty Woman: The Musical, Cirque du Soleil: ‘Luzia’, Les Misérables, Mary Poppins och My brilliant friend.

Festivaler

Det är även en hel del olika festivaler i London under denna månad. En av dessa är Orchids festival at Kew. Det sker så klart i Kew Gardens. Då firar man att orkidéerna kommer tillbaka. En annan slags festival som även är utställning är Insiders/Outsiders Festival. Det sker på flera platser runt om i London. Sedan så är det även en festival vid namn Resolutions 2020 som är en stor festival om koreografi. Du kan se shower, dansartister och mycket mer.

Övrigt som händer i London

I London finns det alltid saker att se och göra. En del saker kan du göra året om, andra saker är mer tidsbundna. Vi har tagit upp en hel del olika events och aktiviteter i våra nyheter. Dessutom så uppdaterar vi även den sidan ständigt. Det gör att du kan läsa där om du är ute efter något särskilt att göra när du besöker London.  Vi tipsar även om matställen, sevärdheter och hotell. Så se alltid till att kika in där.

Boka hotell

Åker du till London, se då till så att du stannar minst ett par dagar. Det finns hotell för alla smaker och för alla typer av plånböcker att boka. Det finns många bra budgetalternativ om du inte vill lägga så mycket pengar på ditt boende. Om lyx är ett måste, så finns det så klart sådana hotell med. Så väl som det finns de hotell som ligger på en medelnivå. Du kan söka runt här på vårt sida för att se vad det finns för hotell att boka och vad de kostar. Du som har frågor att ställa eller behöver hjälp, du kan kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att svara på alla frågor och fixa med din bokning av hotell.

Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels  Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels
1 Ham Yard, London
Nära Piccadilly Circus

    5 stjärnor
Från 21495 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Café Royal  Hotel Café Royal
68 Regent Street, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 6830 SEK per natt

Boka hotell


London Marriott Hotel County Hall  London Marriott Hotel County Hall
London County Hall, London
Nära London Dungeon

    5 stjärnor
Från 3745 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img