London Restaurant Festival 1–31 oktober

Testa ett nytt ställe att äta och dricka på, under London Restaurant Festival

Testa ett nytt ställe att äta och dricka på, under London Restaurant Festival

Under hela oktober månad så sker något som passar utmärkt för dig som älskar god mat och att gå ut och äta. Då är det nämligen dags för det som heter London Restaurant Festival. Det är flera hundra restauranger som deltar i denna festival och det är både exklusiva restauranger och restauranger med billigare priser. Så det finns något för er alla! Denna festival startade 2009 så i år är det nionde året det körs.

London Restaurant Festival – två viktiga delar

Det finns två delar av festivalen som anses vara viktigast. Det är restaurangupplevelsen och det är festivalmenyerna. När det kommer till upplevelserna, så vill London Restaurant Festival, leverera det mest minnesvärda och kreativa eventet någonsin. Allt sker på de olika restaurangerna. När det gäller menyerna, så finns det mat från 10 pund upp till 60 pund. Du kan äta på vilken eller vilka restauranger du vill och festivalen är ett utmärkt tillfälle att testa ställen du inte tidigare ätit på! Det finns i år över 350 olika menyer att välja från!

Events under 2017

Under festivalen så finns det även ett flertal andra events att besöka. Du som har ett American Express kort, har tillgång till Desert Island Dishes. Ett annat event är Champagne Gourmet Odyssey. Det innebär att du går på en riktigt gastronomisk tripp. Din första rätt serveras på en av Londons topprestauranger, din huvudrätt på en annan och desserten sker på ett tredje ställe. På alla ställen finns det dock en gemensam nämnare och det är att på varje ställe så flödar champagnen!

Du kan även testa på så kallade tasting menues, med allt från fyra till elva rätter samt med eller utan världskända brittiska kockar. Andra events är restaurant-hopping tours, ultimate gastronomic weekend och eat film.

Testa viner

Under festivalen kan du även smaka och lära dig mer om olika viner. Bland annat kan du lära dig vilka viner som passar till vilka rätter, så att du har full koll på det när det är dags att äta middag. Du kan även dricka viner till olika maträtter under festivalen då flera av restaurangerna har menyer som inkluderar både mat och dryck.

Njut av London

Utöver att njuta av god mat och dryck i oktober, så har London även en hel del annat att erbjuda. Läs våra tidigare nyheter, för att lära dig mer om denna stad eller upptäcka nya saker du inte tidigare sett. Vi skriver om London och det varje vecka. Så du kan hitta en massa bra tips på saker att göra och saker att se genom att kolla där. Passa på att boka ditt boende med oss, för att uppleva festivalen och staden under oktober månad. Du kan söka fram olika alternativ via vår sida, eller så kan du kontakta oss för att få hjälp eller var på frågor som du kanske har. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig svar på det du undrar över.

Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img