Oktoberfest i London

Upplev oktoberfest i London

Upplev oktoberfest i London

Tyskland kommer till London och det med öl, korvar och surkål! På flera platser i London har du möjlighet att delta i en oktoberfest och det är en upplevelse man sent glömmer. Så ta chansen att vara med på en sådan du med! Passa även på att njuta av hösten i London, då det faktiskt är riktigt trevligt!

Var kan du fira oktoberfest i London?

Bavarian Beerhouse Oktoberfest 26 september – 20 oktober.  

På denna plats kan du fira oktoberfest på äkta sätt. Här är personalen klädd i Dirndl och Lederhosen. Ett traditionellt OompahPah band har flugit in från Bayern. Det som är bra med denna är att de kör varje onsdag till lördag mellan september och oktober. De håller till i den bayerska ölhallen på Old Street och Tower Hill. Det är gratis entré varje onsdag från 07:00 till 11:00, kostar £ 5 per person på torsdag (07:00 till 11:00), och på fredag ??och lördag finns det tre olika biljett alternativ att välja mellan (från 14.50 £), som innebär festligheter som är från 20:00 tills midnatt.

2London Oktoberfest 2018, Canary Wharf 4-14 oktober

London Oktoberfest hålls i en traditionell ablå-vita tält på Millwall Park som ligger på södra spetsen av Isle of Dogs. Hit kommer det runt 50 000 personer per år. Personalen är klädda i Dirndl och lederhosen och så klart är det en massa tyskt öl! Inträdet är gratis på söndagar, andra dagar är det priser från £ 10. I år kommer det även finnas en Halloween-speciell Oktoberfest på Finsbury Park i år, som körs 25-31 oktober.

Brixton Oktoberfest, Brixton Jamm lördagar i hela oktober

Bayern möter Berlins klubbscen i Brixton i oktober, med steins och streetfood i salig blandning. Dessutom det största utbudet av craft beer. Det kommer även serveras mat, med tyskt tema givetvis. Dessutom en massa trevlig musik. Biljetter £ 5-20. Från 16:00 till 22:30.

4 Erdinger Oktoberfest London, Stratford 27 september – 28 oktober

Erdinger Oktoberfest London är bryggeriet Erdinger Weissbrau som står värd för. Tältet har kapacitet för 3000 personer. I tältet kommer det finnas 40 servitriser, klädda i traditionella kläder och de har vanan inne att servera öl! Dessa servitriser är nämligen influgna från Tyskland. Ett tyskt band kommer även finnas, samt mat som fläsk, surkål, korvar, apfelstrudel och mycket mer. Dessutom en massa aktiviteter runt om, i form av ölträdgårdar, tivoli och mycket mer. En dag kommer att vara en Pink oktoberfest, som teamet bakom Winter Pride står för, då är det en massa drag queens, spel, karaoke och massa mer skoj! Biljetter från £15

Dessutom kommer det vara en mängd till oktoberfester så som Heist Bank Beer Festival, Paddington, The Official Camden Oktoberfest, Electric Ballroom och Oktoberfesten at Flat Iron Square

Boka boende

Visst låter det kul med oktobefest? Även om det finns flera alternativ till det även här hemma i Sverige, både i Göteborg och Stockholm, så är det en speciell känsla att åka till London för att uppleva det. Här hos oss hittar du en massa bra hotell att boka. Sök runt, eller kontakta oss så hjälper vi er!

Central Hoxton Shoreditch  Central Hoxton Shoreditch
100 Kingsland Road, London
I London (Shoreditch)

    3 stjärnor
Från 1603 SEK per natt

Boka hotell


Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära University of London

    5 stjärnor
Från 4986 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel  Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel
20 Mercer Street, Covent Garden, London
Nära Royal Opera House

    4 stjärnor
Från 3631 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img