Påskaktiviteter i London med barn

Fira påsk i London

Fira påsk i London

Tänker du dig att fira påsken i London tillsammans med dina barn? Då är det inte fel att ha koll på olika aktiviteter ni kan företa er. Här nedan ska ni få en del bra tips.

Aktiviteter att göra i påsk

De flesta påsk-familjeaktiviteter och evenemang i London kommer att hållas under de första två veckorna i april.

Peter Rabbit påskäventyr i Covent Garden

21 mars – 16 april 2023

Fördjupa dig i ett familjevänligt guidat äventyr i Covent Garden med Beatrix Potters mycket älskade karaktärer. Njut av liveframträdanden och dockteater, en mini-ROVER-hinderbana (för barn i åldern 4 till 9), fototillfällen med tema och konst och hantverk.

Besök Easter Adventure Shop som ligger i 10 Market Building (öppen 10:00 till 17:00), för Peter Rabbit-varor, ett påskaktivitetsområde och utsökt mat och dryck på caféet på nedervåningen.

Lindt Gold Bunny Hunt på Hampton Court Palace

1–16 april 2023

Jakten på Lindt Gold Bunny återvänder till Hampton Court Palace under påsklovet. Använd spårkartan för att utforska över 60 hektar med palatsträdgårdar och hitta statyerna av Lindt Gold Bunny som gömmer sig där.

När du är klar, kom ihåg att hämta en Lindt GOLD BUNNY (10g) chokladbelöning. Belöningar utan choklad är också tillgängliga på begäran.

Jakten är designad för barn i åldrarna 4–12 år och deras familjer. Lindt Gold Bunny-jakten ingår i palatsentrén. Under 5 år går gratis och behöver ingen biljett.

Kombinera gärna med ett besök på lekplatsen Magic Garden för en rolig familjedag.

Adress: Hampton Ct Way, Molesey, East Molesey KT8 9AU

Duck Detectives Trail på WWT London Wetland Center

1–15 april 2023

Besök London Wetland Centre under påskhelgen för en familjedag av utforskning och upptäckt.

Deras Easter Duck Detectives-spår kostar £1 per person och är lämplig för hela familjen. Längs Duck Detectives-stigen kommer familjer att undersöka undervattensmysterier, följa spår och använda allt från fjäderbrudar till djurbajs för att avslöja vilda hemligheter. Det finns också ett gratis Color Hunt-spårkort tillgängligt, gjort för under 5 år.

Drop-in dammdoppningssessioner kommer också att hållas under helgerna, kl. 11.00 och 14.00. En annan drop-in-session, Plant Detectives kommer att köras varje dag kl. 13.00 (längd 30 minuter). Använd dina spårförmåga för att lära dig att identifiera fem växter från endast deras blad!

Easter Egg Trail på National Trust Osterley House

1–16 april 2023

Ta dig fram längs Easter Egg-leden vid National Trust Osterley House i västra London och hitta naturinspirerade aktiviteter med poesietema för hela familjen.

National Trust Osterley House Easter Egg Trail

Påskleden pågår från 10:00 till 17:00, med sista inträde 16:00. Priset för leden är £3 per barn (för medlemmar och icke-medlemmar) och inkluderar en spårkarta, penna och ett chokladägg i slutet.

Påskäggsjakt på National Trust Ham House

1–16 april 2023

Följ en aktivitetsstig runt Ham House and Garden, med 10 temastationer runt trädgårdens vildmark, färgglada formella gräsmattor, köksträdgård och mer.

Tävla tillsammans med vänner och familj i traditionella spel inklusive hoopla och skottkärror, och lär dig om Elizabeth Murrays liv, hertiginnan av Lauderdale, på 1600-talet.

Påskäggsjakten kostar £3 per person och inkluderar en choklad eller fritt från påskägg.

Zoonormous äggjakt på London Zoo

1–16 april 2023

Planera en dag ute på London Zoo under skollovet för påskpyssel och en äggled med en skillnad!

Speciella påskägg, av alla storlekar och färger, har gömts runt djurparken – tillsammans med ledtrådar till platsen för ett hemligt guldägg. Lös gåtorna och samla alla ledtrådar, samtidigt som du lär dig om några otroliga djur på vägen.

Boka hotell

Om du ska ta med familjen till London i påsk, se då till att redan nu boka in er på ett bra hotell. Du kan söka runt här på vår sida, eller ta kontakt med oss om du vill ha hjälp.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img