Smultronställen i London

Ham House är definitivt värt ett besök!

Ham House är definitivt värt ett besök!

Det som är så bra med London, är att här finns det alltid något att se eller något att göra. Det finns en mängd alternativ, både för den vana besökaren och för dig som reser för första gången. Vi skriver ofta om olika saker att göra, eller se, bland våra nyheter, så du kan alltid hitta något nytt. Förstagångsbesökare vill ju gärna se de stora sevärdheterna, som är ett måste. Du som redan varit i London många gånger, vill hitta lite nytt. Därför skriver vi idag om lite smultronställen som är värda ett besök.

Hitta nya saker att se och göra

Det är som sagt inte svårt att hitta på saker i London, utan snarare tvärtom, det är svår att hinna med allt som man känner att man vill göra och se! Mycket kan man hitta i olika guider, i böcker och på nätet. När det kommer till så kallade smultronställen, så behöver man dock ofta leta lita för att hitta dem.

En sak, som du kan göra, är att ta dig till Richmond. Det är en förort till London. Det är lätt att ta sig dit från centrala London, både med tunnelbana och pendeltåget. I Richmond finns det mycket att se och göra. Längs med floden finns till exempel en mängd olika restauranger, caféer, pubar och bänkar att slå sig ner på och bara njuta. Denna förort är även bra att vistas i för att råka träffa på kändisar! Det bor nämligen flera här i Richmond, som bland annat Steven Moffat, David Attenborough, Richard E Grant, samt några till.

Ett annat ställe väl värt att besöka är Kew Gardens. Vi har redan skrivit om denna botaniska trädgård tidigare, men den är väl värd att nämnas igen. I denna trädgård är det lätt att vandra runt i flera timmar och titta på olika blommor och växter eller ta med en korg med picknick och stanna till för en mysig brunch.

På tal om brunch, ett ställe att äta det på är Shambles i Teddington. Restaurangen är lite undangömd och ser inte ut att vara mycket för världen, men när du väl gått in, så kommer du känna av den mysiga stämningen, samt att de har en prisvärd brunch, som smakar fantastiskt! Om du vill ta dig hit, så gör du det enklast med tåg från Waterloo.

Gillar du historia och vill se en fantastisk historisk plats, så ska ni besöka Ham House. Huset byggdes 1610 och historian detta hus har en fascinerande. 1943 tog National Trust över byggnaden och sedan dess har allmänheten varit välkommen. Detta hus har även varit med i flera filmer. Bland annat Anna Karenina och Never let me go. Hit kommer du med buss från Richmond Station eller genom att ta en promenad.

Boka hotell med oss

Om du ska besöka London, så är det bra att hitta ett boende. Här på vår sida hittar du hotell i flera olika stadsdelar så väl som i London City. Sök runt på vår sida eller kontakta oss så kan vi hjälpa er.

Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img