Tips på bra restauranger i London

Ät gott i London

Ät gott i London

Oavsett var i världen man reser, så finns det något som alla behöver och det är att äta! London har ett stort utbud av restauranger med smaker från hela världen. En del matställen är superbra, en del mindre bra. Här i denna artikel får du tips på bra restauranger som är väl värda ett besök. Passa på att besöka en eller flera av dessa.

Besök dessa restauranger

Nobu är den perfekta restaurangen om du är sugen på riktigt bra japansk mat. Denna restaurang tillhör en lite m er exklusiv kedja, som drivs av en japansk kock vid namn Nobu Matsuhisa. Du hittar rätter så som sashimi och sushi men det finns även en massa goda varmrätter här som har influenser från hela världen. Denna restaurang har dessutom en stjärna i Guide Michelin.

Hawksmoor Seven Dials är perfekt om det är så att du gillar att äta en god köttbit. Här finns bland de allra bästa stekarna i världen. Hawksmoor finns på flera platser runt om i London, men den som ligger i Seven Dials är en av de bättre!

Fish & Chips är nästan ett måste när man är i London. En av de bättre finns på restaurangen Fish! Denna finns på Borough Market och det går att sitta i restaurangen eller ta med via deras take away-luckan utanför.

Barrafina finns på tre platser i London, och serverar moderna tapas, med inspiration från spanska Barcelona

Caravan King’s Cross ligger i ett gammalt spannmålslager. Här är det goda pizzor, gedigna varmrätter och fantastiska smårätter!

Det går även bra att bara bege sig ut på stan och stanna till på ett ställe som verkar bra. Det finns de restauranger som inte kräver bordsbokning. Så se om inte du kan hitta egna, nya favoriter i denna stad. Det finns mycket god mat att upptäcka, och äta med för den delen!

Ta en guidad mattur

I London är det fullt möjligt att gå på en guidad tur med mat som tema. En av dessa heter Evening Food Tour of Soho. Denna tur kombinerar avsmakning på god mat med historia och kultur. Du får upptäcka en massa bra restauranger i SoHo och lära dig undvika turistfällorna. En annan mattur är London Food Walking Tour. På denna guidade tur kommer du att få testa på känd brittisk mat, besöka Borough Market, äta ost, choklad och hembakat bröd. Det ingår även besök på en historisk pub, samt besök till London Bridge och Tower Bridge. Det ingår även desserter i form av cheesecake, brownies och annat gott.

Boka hotell

Om du har tänkt att besöka London inom kort är det en god idé att boka ett hotell. Här på vår sida hittar du en mängd olika boendealternativ. Det finns allt från lyxhotell till budgetboende. Även flera av de hotell som finns har många bra restauranger väl värda ett besök. Passar perfekt om du inte vill bege dig ut på stan en kväll. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi er.

Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära University of London

    5 stjärnor
Från 4986 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img