Tre relativt nya hotell att stanna över på i London

Bo på trevligt hotell i London

Bo på trevligt hotell i London

Det som är så bra med London är att det varje år brukar komma nya hotell. Under sommaren 2018 öppnade det upp tre stycken som vi kommer att skriva om här. Hur det ser ut i år, 2019, det får vi återkomma till!

The Chilworth, Paddington

The Chilworth finns bara ett par minuter bort från Paddington Station. Själva hotellet ligger i ett mycket vackert georgianskt stadsradhus som renoverats. Här kan man njuta av en lugn och ro på en gata med träd, bara en kort promenad från Hyde park. Hotellet har båda klassiska inslag så väl som modernare design. De har en trevlig restaurang, med fokus på hälsa och välbefinnande. Det finns även en hotellbar, med en egen signaturcocktail. Adressen hit är Paddington, 55 Westbourne Terrace, London.

The Athenaeum, Mayfair

The Athenaeum ligger i ett vackert hus, på en lugn sidogatan i närheten av Royal Green Park. Hotellet erbjuder 14 rum. Själva byggnaden är gammal och är från 1850. Den har bland annat varit privatbostad åt konstsamlande ministern Henrty Hope. Sedan har denna byggnad varit platsen för herrklubben Junior Athenaeum. Hotellets restaurang heter Galvin och de som har denna är bröderna Chris och Jeff Galvin, som båda har Michelinstjärnor sedan innan. Adressen hit är 116 Piccadilly, Mayfair, London.

The Boathouse, Paddington

The Boathouse London är både ett boutiquehotell samt en eventlokal och ligger på en industriell pråm förtöjd i Floating Pocket Park i Paddington. Det är alltså ett flytande hotell! Man lanserade detta hotell i samarbete med inredningsvarumärket MADE.COM. Hotellet har inretts i skandinavisk stil, men i en brittisk tappning. Denna båt används som hotell samt för olika events. Bor man som hotellgäst här kan man låna cykel eller roddbåt. Adressen hit är The Floating Pocket Park, Merchant Square, London.

Det finns så klart fler bra hotell än dessa tre, en del med gamla anor, en del som är lite nyare. Boendet är något som spelar en stor roll för många. En del anser att det gör halva semestern. Så är det så att du vill hitta det perfekta boendet i London, då har du kommit rätt. Vi har många alternativ här på vår sida.

Det som är så bra med London är att det finns hotell i stort sett varje stadsdel. Det är inte fel att testa ett nytt hotell varje gång, för att hitta din favorit. Har du redan en favorit? Ja då är det bara att se till att boka detta!

Fler hotell i London

London har gott om hotell att välja mellan. Det finns i alla dess prisklasser och det gör att det finns boende som passar alla. Du som vill se vad det finns för olika hotell och andra boendealternativ, du kan söka runt på vår sida. Vi har samlat en stor del av Londons alla hotell här på vår sida. Hittar du något du gillar så är det bara att boka det. Är det så att du behöver hjälp eller har några frågor, så går det så klart bra att kontakta oss.

Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära University of London

    5 stjärnor
Från 4986 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel  Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel
20 Mercer Street, Covent Garden, London
Nära Royal Opera House

    4 stjärnor
Från 3631 SEK per natt

Boka hotell


The Chilworth London Paddington  The Chilworth London Paddington
55 Westbourne Terrace, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2049 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img