Trevliga cocktailbarer i London

Njut av goda cocktails i London

Njut av goda cocktails i London

För den som vill gå ut och dricka cocktails i London, så finns det många att välja på. Det finns allt från små lönnkrogar till party spots att gå till. Här i detta inlägg ska du få tips på flera bra ställen att besöka. De har alla gemensamt det att de erbjuder mängder av olika sorters drinkar och cocktails.

Testa dessa ställen

Dandelyan som ligger i Mondrian London Hotel är ett av alla de ställen du inte bör missa. De har vunnit flera priser och de har många goda drinkar att erbjuda.

American Bar på Savoy är ett prestigefyllt ställe och var bar nummer ett i världen, 2017! Här känns det som att kliva bakåt i tiden när du besöker detta ställe.

Madison ligger på toppen av One New Change, i hjärtat av London. Här får du en fantastisk utsikt så väl som goda drinkar. Testa husets Negroni eller Spritz Termini.

Skylon hittar du i Royal Festival Hall och dessa är kända och älskade för sina expert-blandade cocktails så väl som utsikten över Themsen.

Oriole ligger vid Smithfields Market. Här hittar du en drinkmeny med spännande smaker och ingredienser från hela världen.

Nightjar är ett annat ställe, som ligger på Old Street. Här finns det kreativa cocktails. Bland annat cocktail-möter-dessert. En av dem är Banoffeescotch, som innehåller Bruichladdich whisky, Hasselnöt-granola mjölk, banoffee curd, våffla och choklad.

The Bar With No Name ä ren bar, som påminner om en gammaldags lönnkrog och ligger i Islington.

Utöver dessa barer, så finns det en hel del fler att upptäcka och besöka. Så som till exempel Worship Street Whistling Shop, Booking Office, Bar Elba, Untitled, The Gibson, Connaught Bar, Happiness Forgets, Radio Rooftop samt många fler därtill! Det är inte fel att testa en eller flera av dessa, eller gå ut på en egen barrunda för att se om du kan hitta nya favoriter. Det finns många duktiga bartenders som kan blanda bra drinkar.

Upptäck London

London har så klart mer än bara en massa barer och pubar att erbjuda. De har många bra restauranger med, om ni även vill äta gott. Dessutom finns det sevärdheter, både kända och okända sådana. I våra nyheter försöker vi att berätta om allt detta och lite mer därtill! Så är du ute efter något särskilt eller vill veta mer om London, se till att läsa dem, varje vecka! Där försöker vi lyfta fram nya saker så väl som favoriter. Det är allt från sevärdheter till nya saker som händer och sker.

Boka Hotell

Här på vår sida så har vi samlat hotell och andra boendealternativ runt om i London. Det gör det finns något som passar alla. Det oavsett om du är ute efter budgetboende eller ett lite lyxigare hotell. Det finns hotell i flera olika stadsdelar så väl som mitt i city. Du kan söka runt efter olika alternativ, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

&nbsp

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img