Trevliga landsbygdspubar du inte får missa i Storbritannien

Besök en trevlig pub i England

Besök en trevlig pub i England

I Storbritannien finns det gott om gröna kullar, små hus med halmtak och kullerstensgator. Det är inte fel att kombinera kultur och natur på landsbygden med besök på brittiska pubar med den där lite extra trevliga servicen och iskall ale på fat. Här nedan får du tips på några trevliga landsbygdspubar du inte får missa när du är i Storbritannien.

The Rose & Crown, Romaldkirk, nordöstra England

Den lilla byn Romaldkirk i Durham är urtypen för en pittoresk engelsk by. Här kan du bland annat hitta fina stenstugor, en gammal kyrka och gröna fält. Mitt i byn finns The Rose & Crown. De håller till i en gammal stenbyggnad från 1700-talet. De serverar mycket närproducerat samt att de har flera ölsorter från North Yorkshire.

White Hart, Newenden, sydöstra England

Newenden är den minsta men också den äldsta byn i engelska Kent. Mitt i byns centrum, mitt emot kyrkan, finns White Hart. Huset puben ligger i har anor från 1500-talet och besöks regelbundet av sina stamgäster såväl som förbipasserande främlingar. Här är man väldigt seriösa när det kommer till öl och de uppdaterar sitt sortiment regelbundet med nya sorter och lokalbryggd ale.

The Bell Inn, Frome, sydvästra England

Detta är en mycket trevlig och lantlig pub där du kan njuta av god mat samt god ale. Puben i sig har anor från 1500-talet. Även fyrfota vänner är välkomna här!

The Moulin Inn, Pitlochry, Skottland

Den här mysiga puben i centrala Skottland har varit ett vattenhål för förbipasserande sedan 1695. Här hittar du en stor, härlig brasa, god mat och eget bryggeri

The Polecat Inn, Great Missenden, sydöstra England

I den pittoreska byn Prestwood utanför Great Missenden finns den charmiga puben The Polecat Inn. Den ligger i ett vackert stenhus från 1600-talet. Här finns det ett riktigt stort urval av fina viner och fatöl.

Battlesteads, Wark, nordöstra England

I den trivsamma byn Wark i Northumberland hittar du hotellet Battlesteads med restaurang och pub. Battlesteads är kända för sin mat som är prisvärd och av högsta kvalitet. Här tillagas maten med lokalproducerade råvaror och egenproducerade frukt och grönsaker från trädgårdsodlingen.

The Devonshire, Bolton Abbey, norra England

Detta ställe var en gång i tiden en viktoriansk klubb för brukspatroner. Idag är det ett modernt hotell med pub och restaurang. De bjuder på säsongsanpassade rätter och kall ale från ett lokalt bryggeri

The Bush Inn, St Hilary, Wales

Den här varma och trevliga restaurangen och puben är ett exempel på hur en riktigt bra landsbygdspub ska vara. Innanför stenväggarna serveras mat av bra kvalitet vid en sprakande eld. Här har man specialiserat sig på pajer med intressanta fyllningar.

*Viktig info*

Världen ändrar sig snabbt just nu och därför rekommenderar vi att du kontrollerar de senaste regeringsråden från Storbritannien samt de svenska reserekommendationerna innan du planerar en resa.

Ha ett fantastiskt nyår!

Oavsett om du befinner dig i England, i Sverige eller någon annanstans, så vill vi på Hotell London passa på att önska ett gott nytt år! Vi hoppas på att nästa år blir ett bättre år för att kunna resa som vanligt igen. Vi ses då!

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära University College London

    3 stjärnor
Från 2199 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

    4 stjärnor
Från 2362 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img