Unika butiker och restauranger du inte får missa

Upplev udda butiker och restauranger i London

Upplev udda butiker och restauranger i London

London är platsen där du alltid upplever något nytt varje gång du är där. Om du vill hitta lite udda shopping eller kanske får en annorlunda matupplevelse, så ska du följa våra tips i denna artikel. När det kommer till boende, så hittar du hotell för alla smaker här hos oss att boka!

Shoppa unika prylar

Om du vill hitta prylar, som är unika så finns det många olika butiker i London att besöka. Här nämner vi några av dem.

Hoxton Street Monster Supplies är författaren Nick Hornbys butik. Här finns godis med namn som Cubed Earwax, Night Sweats och Salt Made from Tears. All vinst från denna butik går dessutom till ett välgörande ändamål.

Dover St Market är ett flera våningar stort mode och konceptbutik som skapats av den japanska designern Rei Kawakubo. Här hittar du en mängd olika produkter som har med mode att göra.

Floris är ett anrikt parfymeri, som grundades redan 1730. Den drivs idag av den åttonde och den nionde generationen av släkten Floris. Här finns moderna dofter så väl som klassiska, men du kan även välja en helt egen unik doft!

James Smith & Sons är en familjeägd paraplybutik. Den har funnits sedan 1830 och de erbjuder paraplyer, käppar och sittkäppar i en mängd olika varianter.

Lock & Co. Hatters är Londons äldsta hattbutik. Den grundades 1676 och denna butik är fortfarande ledande inom branschen! Här finns alla typer av hattar för både män och kvinnor!

Unika matupplevelser

L’Antica Pizzeria da Michele är en pizzeria, som finns i Neapel, känd från filmen Eat, Pray, Love med Julia Roberts. Den har även slagit upp sina dörrar i London relativt nyligen. Så vill du äta äkta italiensk pizza så är det hit du ska bege dig!

Flingor i mängder av varianter och smaker hittar du på Cereal Killer Cafe. Här finns det över 100 olika sorters flingor, tjugotalet sorters mjölk samt 23 olika toppingar.

Om du vill testa olika sorters lasagne, bege sig till Mister Lasagna, här finns det nämligen hela 21 olika sorter. Vad sägs om tryffel-lasagne, spenatlasagne ler laxlasagne?

Om du gillar chips och dip, då ska du definitivt besöka Hipchips, som är en restaurang som enbart serverar just detta! Här kan du äta nytillagade potatischips från fem olika sorters potatis. Det finns även en mängd olika dipsåser, samt öl att skölja ner med.

Boka ditt boende med oss

Oavsett om du tänker besöka en eller flera av ovanstående tips, så är det bra att boka ett boende i London innan du åker. Här hos oss finns det hotell i olika prisklasser, så väl som i olika områden kring London. Du kan bo mitt i smeten, eller välja ett hotell som ligger strax utanför. Sök enkelt efter olika hotell direkt här på vår sida. Du kan söka efter område så väl som efter vad hotellen heter. Om du inte hittar det du söker eller behöver hjälp, så kan du kontakta oss så hjälper vi dig!

Central Hoxton Shoreditch  Central Hoxton Shoreditch
100 Kingsland Road, London
I London (Shoreditch)

    3 stjärnor
Från 1603 SEK per natt

Boka hotell


Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära University of London

    5 stjärnor
Från 4986 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img