Uteliv, barer och klubbar i London

Njut av en utekväll i London

Njut av en utekväll i London

Nöjesscenen i London är svårslagen. Det beror på att här så finns det en hel del ställen att besöka. Det är restauranger med stjärnkockar, moderna barer, coola pubar och pulserande klubbar. I city finns det flera bra klubbar. I Soho finns det mängder av mysiga puben. Här ger vi dig ett gäng med förslag på uteliv i London.

Bra ställen att besöka

Fabric
Detta är en av de häftigaste klubbarna i London. Här brukar det spela många världskända DJ:s. Det finns tre dansgolv, tre barer, samt en takterrass.
Adress: Charterhouse Street 77a, London.

Ministry of Sound
Detta är en världskänd klubb. Här finns det ett massivt ljudsystem som har levererat vibrerande kvällar sen de öppnade portarna 1991. Många kända DJ:s som spelar.
Adress: 103 Gaunt Street, Elephant and Castle, London.

Xoyo
Xoyos klubbkvällar är bland de hetaste i trendiga innerstadsförorten Shoreditch.
Adress: 32-37 Cowper Street, Shoreditch, London.

Heaven
Detta är ett av Londons galna partyställen som då och då anordnar billigare studentkvällar samt har gaykvällar på lördagar.
Adress: Under The Arches, Villiers Street, London.

Cargo
Här är det en massa olika musik som spelas. Det är allt från psykedelisk rock och jazz till hip-hop och elektropop. Detta ställe finns under tågstationen i Shoreditch och klubben utgör hjärtat av East Londons musikscen.
Adress: 83 Rivington Street, Shoreditch, London.

Callooh Callay
Detta är en av Shoreditch bästa cocktailbarer. Drinkmenyn varierar hela tiden. Det finns dessutom tre barer. En direkt när ni kliver in. Sedan en loungebar samt en medlemsklubb, som är gratis, som heter Jubjub och entré görs genom en Narnia-liknande garderob.
Adress: 65 Rivington Street, Shoreditch, London.

BYOC at The Juice People
Om du är sugen på att testa något nytt så är detta ställe för dig. BYOC står för Bring your own cocktail. Det eftersom att de inte säljer alkohol själva. Betala inträde vid kassan till The Juice Bar i Covent Garden, och ni blir sedan insläppta genom en gömd dörr. Ett par trappor ner kan ni sedan använda en egen valfri flaska sprit som bartendern kan förvandla med deras stora juiceutbud, till fantastiska cocktails.
Adress: Under Juice Club, 28 Bedfordbury, London.
Evans and Peel Detective Agency
Detta är en gömd bar som finns vid Earl’s Court. De ”maskerar” sig som att vara en detektivbyrå online. För att göra en reservation måste ni ”submit a cas3”’ online, vilket detektiven (dörrvakten) kommer fråga efter när ni ska gå in.
När ni kommer fram så kommer ni att bli ledda in till en 1920-tals bar genom en hemlig bokhylla.
Adress: 310c Earls Court Road W8, London.

Nola
Nola är en mycket elegant cocktailbar som finns lite gömd vid Rivington street. De är internationellt kända. Det för att ha klass, en fantastisk vy och en känsla av New Orleans.
Adress: 68 Rivington Street, Shoreditch, London.

Boka hotell

Om det låter lockande att besöka ett eller flera av ställena som nämns ovan, se då till att ta en weekend i London. Hotellet bokar ni med oss så klart. Här på vår sida hittar ni flera bra alternativ genom att söka er fram. Det går även bra att kontakta oss så hjälper vi er.

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära University College London

    3 stjärnor
Från 2199 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

    4 stjärnor
Från 2362 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img