Fler trevliga pubar i London

Besök en trevlig pub i London!

Besök en trevlig pub i London!

Vi har tidigare skrivit en del om trevliga pubar i London, men detta ämne är nästan outtömligt, då det finns gott om bra ställen att dricka en öl eller två på! Nu när hösten börjar nalkas så är det extra mysigt att slinka in på en mysig pub, för trevlig samvaro, god öl och brittisk pubtradition.

Tips på pubar att besöka

Blackfriars Pub

Denna pub ligger tvärs över gatan från stationen Blackfriars. Puben ligger i ett vackert, ensamt hus. Inuti detta hus är väggarna fyllda av mosaiker och reliefer som visar svartmunkarnas liv. Adressen hit är; 174 Queen Victoria St.

The Churchill’s Arms

Denna pub är nästan ett måste om det är så att du befinner dig i Notting Hill. Det är en trevlig pub, med helt fantastiska utomhusdekorationer. På sommaren så lägger ägaren av puben runt 25 000 pund på att täcka hela huset med blommor och grönt och under juletid så sätts det upp över 20 000 lampor!! Adressen hit är; 119 Kensington Church Street.

The Cross Keys

Denna pub är en av få klassiska brittiska saker som finns kvar i West End. Mycket annat har fördrivits från denna stadsdel. Temat är more is more kan man nästan tro när man kliver in på denna pub. Det är även rätt bra priser för att ligga i en dyrare del av London. Adressen hit är; Endell Street, Covent Garden.

The Dog and Duck

På denna pub i Soho brukade författaren George Orwell festa. På senare tid har även Madonna besökt denna pub. Viktorianskt vacker lokal och ett trevligt stopp när du vill ha en öl i Soho. Adressen hit är; 18 Bateman Street

The George Inn

När du befinner dig nära London Bridge, missa inte matmarknaden Borough Market samt ej heller puben The George Inn. Denna pub har många år på nacken, det sägs den har anor från medeltiden, och ägs av National Trust for Places of Historic Interest or Natural Beauty. Adressen hit är; 75-77 Borough High Street, Southwark

Hoop & Toy

Detta är en mycket trevlig pub, med bra personal, god klassisk brittisk mat så som Shepherd’s Pie, Steak & Ale Pie och Sunday Roast. Perfekt avslut efter du varit på museum då den ligger nära både Natural History Museum, Science Museum och Victoria & Albert Museum. Adressen hit är; 34 Thurloe Place

Ye Olde Cheschire Cheese

Charles Dickens, Mark Twain, Alfred Tennyson och Sir Arthur Conan Doyle är alla personer som haft denna puben som favorit. Man tror att puben grundades 1538 men brann ner 1666. Den pub som står där idag byggdes efter branden. Det är en liten, trång pub med lågt i tak, men ack så trevlig att besöka!

Boka boende

Om du känner att ett besök i London nu i höst är något som lockar, då ska du se till att boka hotell. Här på vår sida hittar du gott om hotell i olika prisklasser. Det är bara att söka runt eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära University College London

    3 stjärnor
Från 2199 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel  Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel
350 Oxford Street, London
Nära Selfridges

    4 stjärnor
Från 3183 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

    4 stjärnor
Från 2362 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img