Kulturella saker att göra i London nu i november

Royal Albert Hall

Royal Albert Hall

Det sker en hel del kulturrelaterade saker i London under november månad. En av de sakerna har vi redan skrivit om, Bonfire Night.  Även känd som Guy Fawkes Night. Dock sker det en massa mer. Här kommer ett urval av olika aktiviteter av kulturell art du kan ägna dig åt.

Saker du kan se och göra

Om du är ett fan av Harry Potter, så kommer det den 1-3 november vara möjligt att se Harry Potter och den flammande bägaren, på Royal Albert Hall och det med soundtracket live, då Royal Philharmonic Concert Orchestra spelar.

Den 2 november så stängs Regent Street ner för trafik. Då är det nämligen dags för The Royal Automobile Club’s Regent Street Motor Show. Se fordon som är upp till 125 år gamla.

På Camden’s Roundhouse den 2 november så är det Mirrors Festival. Där deltar varierande artister på fem olika scener.

Den 2 november kommer Tutankhamun till Chelsea från Egypten. Det är en utställning med över 150 artefakter från hans skattkammare.

Den 3 november är det dags för Diwali, som är en ljusfestival. Det kommer ske en gratis festival på Trafalgar Square med live musik, dansuppträdanden och mycket mer.

I november är det även dags att tända upp all julbelysning. Den 12 november sker det i Covent Garden och på Regent Street den 14 november.

Från den 20 november och fram till den 5 januari 2020 så är det christmas at Kew. Det är en massa härliga julaktiviteter och annat här under denna perioden. Missa inte det!

Taste of London sker 21-24 november, Denna vintermatsfestival samlar mer än 20 restauranger som serverar en massa god mat.

I november så är det även dags att öppna upp Winter Wonderland. Det i Hyde Park. Sedan sker det även skridskoåkning och julmarknader lite varstans från denna månad.

Njut av London

November kanske inte är den månad man tänker att det är dags att åka till London. Men staden är minst lika spännande året om. Det är nu snart som allt som har med julen börjar dyka upp och innan det så ska vi hinna fira halloween och Thanksgiving. Så det är faktiskt inte fel att ta en tur till London denna månad. Så varför inte boka in ett par dager eller kanske en hel vecka? Det finns som sagt en hel del aktiviteter att ägna dig åt. Även en mängd sevärdheter är öppna och tillgängliga.

Boka hotell

Om du har tänkt stanna ett par nätter i London så är det inte fel att boka in dig på ett bra hotell. Det finns många olika alternativ att välja på. Du kan välja enklare hotell till lågt pris så väl som det finns riktigt lyxiga hotell med ”extra allt”. Därmed finns det boenden som passar alla, oavsett plånbok. För att hitta det rätta boendet eller hotellet som passar dig, sök runt här på vår sida. Det kan du göra på flera olika sätt. Om du har frågor, eller behöver hjälp med din bokning, då kan du med fördel kontakta oss. Så gör vi vårt bästa för att kunna hjälpa dig.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img