Matfestivaler i London i höst

Testa oktoberfest i London

Testa oktoberfest i London

Nu när oktober är på g, så är det inte fel att ta dig till London. Vi har redan innan beskrivit vad du kan hitta på här under denna månad. Det i denna artikel. Bland annat så skrev vi då att det är en hel del olika matfestivaler som är väl värda ett besök. I denna artikel gör vi en djupdykning i dessa festivaler.

London Restaurant Festival

London Restaurant Festival är från 1 oktober fram till den 31 oktober 2019. Denna månadslånga festival sker över hela staden. Det för att fira maten så att säga. Det är en perfekt ursäkt för dig att testa flera av Londons topprestauranger. Highlights under denna festival är bland annat ”ultimate gastronomic week”, som är mat och sightseeing i ett. Du kan även testa en restaurang hopping tour och få smakbitar på olika ställen. Eller så går du på ”one-night-only events eller tar  masterclasses med Rémy Martin’s Brand Ambassador, Jack Charlton.

London Cocktail Week

London Cocktail Week sker mellan 4-13 oktober 2019. Det är då ett visst antal barer som deltar som även du då kan besöka. Du kan köpa ett så kallat festivalpass för 10 pund och njuta av sexpunds-cocktails på över 300 barer, samt få tillgång till pop-up barer och fester över hela staden.

London oktoberfest

Det är en gigantisk oktoberfest som sker i London. Det är Millwall Park, Olympia London och City Central som tillsammans blir en stor fest. Läs mer här om dessa oktoberfester.

Vegtoberfest

Vegtoberfest är Storbritanniens första 100 % veganska oktoberfest. Den hålls i Camden Town och det med två festivaler. En den 12 oktober och en den 19 oktober. Den hölls för första gången förra året, 2018 och var då en succé. Här går det att njuta v öl, mat och andra saker som är vegan-vänliga. Dessutom ärt det live musik och burlesque så väl som komedi.

Njut av London i höst

Det finns ju en massa bra saker att göra och se i London och det året om. Hösten är en vacker årstid och perfekt tid att njuta av en weekend i London. Om du vill ha fler bra tips på saker att göra utöver att äta mat och dricka öl på festivaler, då kan du läsa våra tidigare nyheter. Där skriver vi det mesta om vad som händer och sker i denna stad.

Boka hotell

Om du känner att du vill besöka en eller flera av festivalerna under oktober månad, eller att du vill ha en höst-weekend här, så är det en god idé att boka ett passande hotell. Det finns bra boendealternativ här hos oss. Det i olika prisklasser och nivåer. Du kan välja allt från budget upp till väldigt lyxiga alternativ. Det finns därmed något som passar alla. Du kan söka runt här på vår sida efter det som passar dig och sedan boka det. Om du inte hittar det du söker eller behöver hjälp, då kan du kontakta oss. Det kan du även göra om det är så att du har några frågor kring London eller våra hotell.

 

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img