Njut av London i november 2022

Njut av London i november månad

Njut av London i november månad

När kvällarna blir mörkare lyser fyrverkerier upp himlen för Bonfire Night, Londons gator börjar gnistra av julbelysning och traditionella pubar erbjuder en mysig tillflyktsort. Även om många tänker att november är en grå, trist månad, så finns det en hel del att hitta på!

Roliga saker att hitta på

En rolig sak att göra, det är att besöka ett av Londons mindre kända museer, du kan upptäcka aldrig tidigare skådade bevis på Jack the Ripper Museum och se hästvakterna i arbete på Royal Household Cavalry Museum.

Du kan även fördjupa dig i det konstiga och underbara i Alice in Wonderland VR Escape Experience: Tävla mot klockan för att lyfta förtrollningen från den onda Heart of Hearts.

Du kan även spela detektiv på Sherlock: The Official Live Game: Hitta ledtrådarna för att knäcka fallet och när du är klar kan du njuta av en cocktail i Sherlock’s Mind Palace speakeasy.

Eller varför inte ta dig an den ultimata matlagningsmästarklassen på Jamie Oliver Cookery School!

Kom bakom linsen på en Fashion Photography Workshop på V&A Museum: Bemästra konsten att regissera en modefotografering med den begåvade fotografen Jasprit Singh. (26 nov)

Förhindra en nationell skandal på Natural History Museum på Mystery at the Museum: The Search for Dippy: Londons favoritdinosaurie är i fara – lös ledtrådarna för att hålla dem säkra. (25 nov)

Händelser i november du inte bör missa

Under november månad är det inte fel att se några av de fantastiska Bonfire Night London-fyrverkerier, då du kan se hösthimlen lysa upp på Guy Fawkes Night. Detta är mellan 1 november och 7 november.

Se EFG London Jazz Festival återvända till London. Njut av ett spektakulärt program med livespelningar och speciella framträdanden från globala jazzstjärnor. 11–20 nov

Beundra ett färgstarkt utbud av vagnar och kostymer på Lord Mayor’s Show. Den 800-åriga invigningsceremonin har utvecklats till en enorm procession av marschband, flottor och dansare. (12 nov)

Omge dig med säckpipsmelodier under St Andrew’s Day i London. Rocka tartanen och njut av haggis och whisky runt om i staden. (30 nov)

Julevenemang i London i november

Redan i november börjar det dyka upp en hel del inför december och jul! Bland annat brukar det komma upp ängel liknande juldekorationer som lyser upp Regent Street samt även en massa fantastiska juldekorationer.

Kom in i feststämningen på en Christmas Lights London by Night-busstur. Njut av spektakulära festliga ljusvisningar och se staden gnistra.

Upplev Hogwarts i snön på Warner Bros. Studio Tour London: Se Harry Potters värld förvandlad till vintern.

Njut av festligt nöje för hela familjen på Winter Wonderland 2022 i Hyde Park. Nöjesturer, skridskoåkning och familjeshower väntar denna jul. 18 nov-2 jan

Utforska Kew Gardens på natten. Gå med i den magiska ljusslingan för julen på Kew genom de ikoniska trädgårdarna. 16 nov-8 jan

Boka hotell

Om du vill ta dig en tur till London under november månad, så se då till att även boka in dit på ett bra hotell. Här hos oss kan du hitta en mängd bra alternativ, för alla sorters plånböcker. Det är bara att söka runt efter olika boenden.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Hotel 82 London  Hotel 82 London
82 Gloucester Place, London
Nära Madame Tussauds vaxmuseum

    3 stjärnor
Från 1639 SEK per natt

Boka hotell


London Hilton on Park Lane  London Hilton on Park Lane
22 Park Lane, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 4883 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img