Vad händer i London under juni?

Upplev London i juni!

Upplev London i juni!

Juni 2018 är snart här och det innebär en del olika aktiviteter om du befinner dig i London. En del saker är återkommande varje år, medan andra är helt nya. Här får du lite tips på vad du kan se och göra under juni månad i London. Ditt hotell kan du boka med oss!

Events i juni månad

Under juni månad kan du se pompa och ståt när den är som bäst, genom att titta på vaktbytet som sker utanför Buckingham Palace. Detta event är återkommande, men helt klart värt att se!

Det sker under hela året en mängd events för att fira att det var 100 år sedan kvinnors rätt att rösta, så även i juni.

Missa inte att besöka utställningen RAF 100 år. Det är Royal Air force som fyller 100 år och har en utställning som löper under året. Läs mer här.

Ett annat event som öppnade redan 6 april är Underbelly Festival på South Bank, men det är nu i juni som det är perfekt att uppleva dessa shower!

Sound like London är ett event som sker under hela juni månad, mellan den 1 juni och den 30 juni. Då är det en mängd olika uppträdanden, musik, DJ spelningar och workshops.

Gillar du Rugby, så är det i juni månad dags för ”Seven Series” på Twickenham Stadium.

6-7 juni så har du ett spektakulärt events, som är ”Household Division’s Beating Retreat at Horse Guards Parade” inför drottningens födelsedag.

Under en enda weekend är Londons alla gröna områden öppna för alla, från takträdgårdar, till trädgårdar som ägs av de rika och kända. Detta sker 9-10 juni.

9 juni fram till den 7 juli är det Pride in London, som är en festival runt Trafalgar Square så väl som runt om i staden.

13-17 juni är det Taste of London i Regents Park, då du kan njuta av en mängd känna kockars mat!

Sedan så sker det så klart en mängd andra roliga saker i London under juni. Missa inte heller att besöka dina favoritsevärdheter eller de sevärdheter du inte sett tidigare.

Boka hotell

Oavsett vad det är ovan du vill göra, eller om du bara vill vara i London över en helg, eller under en vecka för att ha semester, så är det bra att boka ett hotell. Här hos oss har du en mängd olika alternativ när det kommer till boende. Dessa finns i en mängd olika prisklasser. Du kan söka runt på vår sida, eller så kan du kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor.

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London  DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
7 Pepys Street, London
Nära Tower of London

    4 stjärnor
Från 1992 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img